Nederlands Deutsch English
Filter rubriek    

Spanningsregelaar Yamaha

Spanningsregelaar Yamaha


De spanningsregelaar zorgt ervoor de de afgegeven spanning van je Yamaha van de dynamo wordt gereguleerd. Dit gebeurd op 2 wijzen: zorgen dat de spanning wordt gelijk gericht en dat de afgegeven spanning wordt gemaximaliseerd. Met name dit laatste is zeer belangrijk. Is de spanningsregelaar defect, dan wordt er een spanning van meer dan 15V afgegeven. Hierdoor krijgt de motoraccu teveel spanning, maar ook de overige electronische componenten. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 140 artikelen)
1 2 3  
Weergave 1 t/m 60 (van 140 artikelen) 1 2 3  

Info Spanningsregelaar Yamaha

De spanningsregelaar zorgt ervoor de de afgegeven spanning van je Yamaha van de dynamo wordt gereguleerd. Dit gebeurd op 2 wijzen: zorgen dat de spanning wordt gelijk gericht en dat de afgegeven spanning wordt gemaximaliseerd. Met name dit laatste is zeer belangrijk. Is de spanningsregelaar defect, dan wordt er een spanning van meer dan 15V afgegeven. Hierdoor krijgt de motoraccu teveel spanning, maar ook de overige electronische componenten. Dit kan ook leiden tot het defect van deze componenten. Het is dus altijd zaak deze zo snel mogelijk te vervangen en niet meer te rijden (ookal lijkt het gewoon te kunnen).

Spanningsregelaar voor je Yamaha

Je kunt via de selector controleren of wij een spanningsregelaar voor je Yamaha zoeken. We hebben niet voor alle motoren een spanningsregelaar in het assortiment. Mocht je twijfelen over de juiste spanningsregelaar kun je ons altijd een mail sturen en we zullen zorgdragen dat je een goed advies krijgt.

Het kan voorkomen dat de spanningsregelaar op een anders moet worden bevestigd op je Yamaha dan de originele (wijst zich vanzelf uit).