Nederlands Deutsch English
Filter merk    

RVS Koppelingsleiding motor

RVS Koppelingsleiding motor


Originele koppelingsleidingen van een motor kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen en je koppeling onvoldoende aangrijpt. Met koppelingsleidingen van Goodridge krijgt je motor de volledige koppelingskracht weer terug. De koppelingsleidingen van Goodridge voor je motor zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 78 artikelen) 1 2  

Info RVS Koppelingsleiding motor

Originele koppelingsleidingen van een motor kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen en je koppeling onvoldoende aangrijpt. Met koppelingsleidingen van Goodridge krijgt je motor de volledige koppelingskracht weer terug. De koppelingsleidingen van Goodridge voor je motor zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger.

Montage Goodridge RVS koppelingsleidingen

Montage van de koppelingsleiding is eenvoudig. Echter wel een klus waarbij met name het ontluchten van de remleiding zeer belangrijk is dat dit goed gebeurd. Als er namelijk teveel lucht in de koppelingsleiding van je motor zitten, dan voelt deze sponzig of wazig aan en zul je ook zeker niet de volledige koppelingskracht kunnen benutten.