Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Powercommander Moto Guzzi

Powercommander Moto Guzzi


Dynojet heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in het optimaal afstellen van de Moto Guzzi. Dit lijkt voor moderne motoren niet nodig. Echter dit is een misverstand. De moderne Moto Guzzi motor wordt dusdanig afgesteld dat deze voldoen aan de Europese normen (milieu-eisen). Dit betekent niet dat ze optimaal zijn afgesteld om maximaal vermogen te geven en een soepele gasrespons. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 13 (van 13 artikelen) 1 

Info Powercommander Moto Guzzi

Dynojet heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in het optimaal afstellen van de Moto Guzzi. Dit lijkt voor moderne motoren niet nodig. Echter dit is een misverstand. De moderne Moto Guzzi motor wordt dusdanig afgesteld dat deze voldoen aan de Europese normen (milieu-eisen). Dit betekent niet dat ze optimaal zijn afgesteld om maximaal vermogen te geven en een soepele gasrespons. Met name in de 2de en 3de versnelling van veel moderne motoren is zeer veel te winnen. Aangezien de hele lucht-brandstof verhouding vast is geprogrammeerd, is een Powercommander nodig. Hiermee kan het benzine-mengsel naar wens worden geprogrammeerd en daarmee zijn maximaal vermogen en een soepele gasrespons gewaarborgd. Dit betekent uiteindelijk meer vermogen en een verhoogd koppel (betere acceleratie van onderuit) voor je Moto Guzzi.

Montage Moto Guzzi Powercommander

Montage op je Moto Guzzi is relatief eenvoudig en gebeurd in bijna alle gevallen op bestaande connectors van je motor. Er zijn verder geen aanpassingen nodig in de bekabeling zelf en de Powercommander kan altijd worden gedemonteerd. Kortom de powercommander is plug & play en kan met eenvoudige technische sleutelkennis zelf worden uitgevoerd.

Juiste programma voor Moto Guzzi

We kunnen de Powercommander 3 USB en de Powercommander V standaard laden met een specifiek schema (ook wel software genoemd) voor je Moto Guzzi. Geef daarom in het opmerkingsveld bij je bestelling (gelegenheid bij verzendwijze) aan welke uitlaat/demper is gemonteerd en/of luchtfilter (ook als dit origineel is). We hebben de beschikking over een zeer grote collectie mappings en daarom kunnen we een aangepast mapping voor je laden, waarmee je motor voor 95% goed is afgesteld. Kortom Plug-and-play (en dat is een enorme verbetering van de originele afstelling).
 
Zoek de juiste Powercommander voor je Moto Guzzi met de selector.