Nederlands Deutsch English

Remschijf rechtsEen goede remschijf voor de rechterzijde is een zeer belangrijk onderdeel van de veiligheid op je motor. Om die reden hebben wij gekozen voor het gerenomeerde merk Ferodo. Ferodo is producent van remschijven voor motoren en wordt ook toegepast in de racerij. Lees verder ...


Zoek motor
  
Klik hier om in de catalogus te zoeken
Weergave 1 t/m 60 (van 546 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Remschijf rechts

Een goede remschijf voor de rechterzijde is een zeer belangrijk onderdeel van de veiligheid op je motor. Om die reden hebben wij gekozen voor het gerenomeerde merk Ferodo. Ferodo is producent van remschijven voor motoren en wordt ook toegepast in de racerij.

Vervangen van de remschijf

Het vervangen van een remschijf is een klus die met geringe technische kennis kan worden uitgevoerd, maar dient wel zorgvuldig te worden gedaan aangezien het toch om de rem gaat op je motor. Gebruik hiervoor het juiste gereedschap. Daarnaast is het ZEER BELANGRIJK dat alles weer goed wordt vastgezet en vastgedraaid op de door de fabrikant aangegeven momenten (Nm). Dus bij twijfel is het altijd te adviseren deze bij de een motorzaak te laten monteren. Het advies is om de schroeven, waarmee de schijfrem wordt vast gezet, kun je het beste insmeren met iets keramisch vet om te voorkomen dat deze schroeven zich vast vreten.

Juiste remschijf rechterzijde vinden

Om de schijfrem voor de rechterzijde te vinden die voor je motor geschikt is, kun je gebruik maken van de selector om te zoeken op onze webshop. Mocht daar eventueel geen remschijf worden gevonden, kun je ook eventueel rechtstreeks in de database van Ferodo zoeken. Aan de hand van het typenummer kun je dan de juiste remschijf in onze webshop vinden.