Nederlands Deutsch English
Filter merk    

Powercommander

Powercommander


Dynojet heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in het optimaal afstellen van de techniek van je motor met de Dynojet Power Commander. Dit lijkt voor moderne motoren niet nodig. Echter dit is een misverstand. De moderne  motor wordt dusdanig afgesteld dat deze voldoen aan de Europese normen (milieu-eisen). Dit betekent niet dat ze optimaal zijn afgesteld om maximaal vermogen te geven en een soepele gasrespons. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 510 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Powercommander

Dynojet heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in het optimaal afstellen van de techniek van je motor met de Dynojet Power Commander. Dit lijkt voor moderne motoren niet nodig. Echter dit is een misverstand. De moderne  motor wordt dusdanig afgesteld dat deze voldoen aan de Europese normen (milieu-eisen). Dit betekent niet dat ze optimaal zijn afgesteld om maximaal vermogen te geven en een soepele gasrespons. Met name in de 2de en 3de versnelling van veel moderne motoren is zeer veel te winnen. Aangezien de hele lucht-brandstof verhouding vast is geprogrammeerd, is een Powercommander nodig. Hiermee kan het megsel naar wens worden geprogrammeerd en daarmee zijn maximaal vermogen en een soepele gasrespons gewaarborgd. Dit betekent uiteindelijk meer vermogen en een verhoogd koppel (betere acceleratie van onderuit) voor je motor.

Montage Powercommander

Montage op je motor is relatief eenvoudig en gebeurd in bijna alle gevallen op bestaande connectors van je motor. Enige kennis van techiek is wel wenselijk en er zijn verder geen aanpassingen nodig in de bekabeling zelf en de Powercommander kan altijd worden gedemonteerd. Kortom de powercommander is plug & play en kan met eenvoudige technische sleutelkennis zelf worden uitgevoerd.

Juiste programma voor motor

We kunnen de Powercommander 3 USB en de Powercommander V standaard laden met een specifieke mapping (ook wel software genoemd) voor je motor. Geef daarom in het opmerkingsveld bij je bestelling (gelegenheid bij verzendwijze) aan welke uitlaat/demper is gemonteerd en/of luchtfilter (ook als dit origineel is). We hebben de beschikking over een zeer grote collectie mappings en daarom kunnen we een aangepast mapping voor je laden, waarmee je motor voor 95% goed is afgesteld. Kortom Plug-and-play (en dat is een enorme verbetering van de originele afstelling).
 
Zoek de juiste Powercommander voor je motor met de selector.