Nederlands Deutsch English
Filter merk    

Koppelingsplaten motorMet koppelingsplaten voor je motor van Ferodo bieden we je Europese hoge kwaliteit. Ferodo koppelingsplaten hebben een zeer hoge slijtvastheid en voorkomt het doorslippen van de koppelingvan je motor. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 697 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Koppelingsplaten motor

Met koppelingsplaten voor je motor van Ferodo bieden we je Europese hoge kwaliteit. Ferodo koppelingsplaten hebben een zeer hoge slijtvastheid en voorkomt het doorslippen van de koppelingvan je motor.

Let op: het is altijd zeer belangrijk om speciale olie te gebruiken die specifiek ontwikkeld is voor motorfietsen. Hierin zitten speciale additieven die voorkomen dat je koppeling gaat slippen. Dus nooit olie voor de auto gebruiken aangezien daardoor de koppeling van je motor sneller zal gaan slippen.

Passende koppelingsplaten motor

Voor passende koppelingsplaten voor je motor kun je gebruik maken van de selector. Hiermee kun je eenvoudig de juiste koppelingsplaten vinden. Mocht je twijfelen over de juiste keuze van de koppelingsplaten, dan kun je ons hierover een mail sturen en we zullen je voorzien van de juiste informatie.