Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Koppelingsplaten Kawasaki

Koppelingsplaten Kawasaki


Koppelingsplaten voor Kawasaki motoren. Deze koppelingsplaten zijn van het merk Ferodo en daarmme ben je verzekerd van Europeese kwaliteit koppelingsplaten voor je Kawasaki. Het is belangrijk voor de goede werking van de koppelingsplaten dat je olie gebruikt die specifiek geschikt is voor motoren met een natte koppeling. Hierin zitten additieven om te voorkomen dat de koppelingsplaten doorslippen. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 112 artikelen)
1 2  
Weergave 1 t/m 60 (van 112 artikelen) 1 2  

Info Koppelingsplaten Kawasaki

Koppelingsplaten voor Kawasaki motoren. Deze koppelingsplaten zijn van het merk Ferodo en daarmme ben je verzekerd van Europeese kwaliteit koppelingsplaten voor je Kawasaki. Het is belangrijk voor de goede werking van de koppelingsplaten dat je olie gebruikt die specifiek geschikt is voor motoren met een natte koppeling. Hierin zitten additieven om te voorkomen dat de koppelingsplaten doorslippen.

Kawasaki koppelingsplaten zoeken

Zie de selector kun je passende koppelingsplaten voor je Kawasaki vinden. Mocht je twijfelen over de juiste koppelingsplaten of kun je ze niet vinden, stuur ons gerust een mail en we zullen je advies geven.