Nederlands Deutsch English
Filter merk    

Werkplaatsboek motor

Werkplaatsboek motor


Veel onderhoud of reparaties zijn eenvoudig zelf uit te voeren aan je motor. Zeker met de werkplaatshandboek van Haynes wordt het nog eenvoudiger. Duidelijke beschrijving en rijk geillustreerd met foto's en tekeningen. De werkplaatsboeken zijn in het Engels geschreven en voor de bekende merken zoals Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha leverbaar. Teksten zijn overigens in relatief eenvoudig Engels en daarnaast is er voor technische worden een gratis vertaling Engels-Nederlands beschikbaar. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 176 artikelen) 1 2 3  

Info Werkplaatsboek motor

Veel onderhoud of reparaties zijn eenvoudig zelf uit te voeren aan je motor. Zeker met de werkplaatshandboek van Haynes wordt het nog eenvoudiger. Duidelijke beschrijving en rijk geillustreerd met foto's en tekeningen. De werkplaatsboeken zijn in het Engels geschreven en voor de bekende merken zoals Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha leverbaar. Teksten zijn overigens in relatief eenvoudig Engels en daarnaast is er voor technische worden een gratis vertaling Engels-Nederlands beschikbaar.

Voordelen werkplaatsboek

Voordeel van een gebruik van een boek is dat je deze direct naast je motor kunt leggen als je aan het sleutelen bent. Dat is een stuk handiger dan een notebook of tablet (zeker met smerige handen). Ook het gebruik van het boek zelf is vaak een stuk handiger aangezien je makkelijker even een pagina voorruit of terug kijkt in een werkplaatsboek. Kortom een aanrader als je zelf wilt sleutelen aan je motor.