Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

MotoroliePutoline motorolie is specifiek voor motoren ontwikkeld. Gezien de speciale eisen die aan olie wordt gesteld voor je motorfiets is het aan te raden altijd specifieke motorolie te gebruiken bij het periodieke kleine beurt of grote beurt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een natte koppeling die de meeste motoren hebben. Dit stelt speciale eisen aan de olie om deze koppeling goed te laten werken. Putoline voegt daarvoor speciale additieven toe om dit te bewerkstelligen. Lees verder ...


Zoek motor
  
Olie is niet aan alle motoren gekoppeld. Zoek eventueel de juiste olie met de selectie-tool van Putoline:
Klik hier om in de catalogus te zoeken
Weergave 1 t/m 21 (van 21 artikelen) 1 

Info Motorolie

Putoline motorolie is specifiek voor motoren ontwikkeld. Gezien de speciale eisen die aan olie wordt gesteld voor je motorfiets is het aan te raden altijd specifieke motorolie te gebruiken bij het periodieke kleine beurt of grote beurt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een natte koppeling die de meeste motoren hebben. Dit stelt speciale eisen aan de olie om deze koppeling goed te laten werken. Putoline voegt daarvoor speciale additieven toe om dit te bewerkstelligen.

Om te bepalen welke olieproducten van Putoline je kunt gebruiken in je motor (o.a. viscositeit en hoeveelheid), kun je de selector van Putoline zelf gebruiken. Klikt daarvoor op het icoontje van de catalogus.