Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Motor rugzakEen rugzak op de motor heeft speciale aandacht nodig. Vandaar dat er enkele specifieke aanbieders zijn die rugzakken aanbieden die speciaal zijn gemaakt voor de motorrijder. Hierbij is aandacht voor het waterdicht zijn van de rugzak, voorkomen van flapperende onderdelen, stevige bevestiging en zorgen voor extra  zichtbaarheid met behulp van reflextiestrepen. De prijs van een rugzak is een zeer goede indicatie van de kwaliteit. Mocht je een rugzak voor de notebook zoeken, hou dan goed rekening met de afmetingen (met name met schermen van meer dan 17 inch).


Weergave 1 t/m 5 (van 5 artikelen) 1 

Info Motor rugzak

Een rugzak op de motor heeft speciale aandacht nodig. Vandaar dat er enkele specifieke aanbieders zijn die rugzakken aanbieden die speciaal zijn gemaakt voor de motorrijder. Hierbij is aandacht voor het waterdicht zijn van de rugzak, voorkomen van flapperende onderdelen, stevige bevestiging en zorgen voor extra  zichtbaarheid met behulp van reflextiestrepen. De prijs van een rugzak is een zeer goede indicatie van de kwaliteit.

Mocht je een rugzak voor de notebook zoeken, hou dan goed rekening met de afmetingen (met name met schermen van meer dan 17 inch).