Nederlands Deutsch English
Filter rubriek    

MotorhoesDe juiste motorhoes voor je motor is hier te vinden.  De prijs is vaak een goede inidcatie voor de kwaliteit van het gebruikte materiaal van de motorhoes (denk hierbij aan levensduur, binnenafwerking, ademend etc.). Mocht je twijfelen over de grootte van de hoes, stuur ons gerust een mail en we zullen je adviseren. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 17 (van 17 artikelen) 1 

Info Motorhoes

De juiste motorhoes voor je motor is hier te vinden.  De prijs is vaak een goede inidcatie voor de kwaliteit van het gebruikte materiaal van de motorhoes (denk hierbij aan levensduur, binnenafwerking, ademend etc.). Mocht je twijfelen over de grootte van de hoes, stuur ons gerust een mail en we zullen je adviseren.

Tips motorhoes:

Een motorhoes kun je het beste vergelijken met een campeertent:

  • Als je motor nat is tijdens de rit en je doet de motorhoes over je motor, dan zal je motor nat blijven. Hou hiermee rekening.
  • Als het vochtig is of regent en je doet over je warme motor een motorhoes kan er behoorlijk wat condens ontstaan. Dit is normaal en dit is te voorkomen door eerst de motor af te laten koelen.
  • Als de motorhoes nat is, vouw deze dan niet op, maar hang deze uit om te drogen. Anders bestaat de kans op schimmelvorming.
  • Let op met de goedkopere motorhoezen. Deze zijn vaak minder bestand tegen bijvoorbeeld een hete uitlaat. Of wacht totdat m.n. de uitlaatbochten iets zijn afgekoeld of zorg dat een motorhoes er niet tegenaan kan komen.