Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Zadeltassen Blaze SW-MotechVeel nieuwe motoren zijn voorzien van een vrij kleine achterkant (smal zadel). Hierdoor is het zeer lastig om fatsoenlijk een paar zadeltassen te bevestigen op je motor. Het is altijd een punt van aandacht, want als je je motor in combinatie met de zijtassen niet goed bevestigd heb je kans op beschadiging van de lak of verliezen van je bagage. Daarnaast heb je het probleem bij het bevestigen dat doordat de achterkant zo smal is, dat je dan de tassen te ver naar binnen trekt tegen je achterwiel van je motor aan. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 60 (van 105 artikelen)
1 2  
Weergave 1 t/m 60 (van 105 artikelen) 1 2  

Info Zadeltassen Blaze SW-Motech

Veel nieuwe motoren zijn voorzien van een vrij kleine achterkant (smal zadel). Hierdoor is het zeer lastig om fatsoenlijk een paar zadeltassen te bevestigen op je motor. Het is altijd een punt van aandacht, want als je je motor in combinatie met de zijtassen niet goed bevestigd heb je kans op beschadiging van de lak of verliezen van je bagage. Daarnaast heb je het probleem bij het bevestigen dat doordat de achterkant zo smal is, dat je dan de tassen te ver naar binnen trekt tegen je achterwiel van je motor aan.

SW-Motech heeft hiervoor een doeltreffend systeem voor gemaakt om een stevige montage mogelijk te maken van je zadeltassen. Met een eenvoudig klik-systeem kunnen de tassen worden vastgezet. Als je het niet gebruikt, blijft er slechts een klein blokje zichtbaar. Kortom een ideaal systeem als je een weekend weg gaat met de motor of een toertocht op vakantie maakt.