Nederlands Deutsch English
Filter rubriek    

MotorslotVoor elk type motor kunnen wij een motorslot (kettingslot of schijfremslot) leveren. Alle sloten zijn minimaal ART goedgekeurd en wordt bij het artikel vermeld. M.n. voor verzekeringen is dit zeker van belang en bewaar daarom ook altijd het aankoopbewijs. We bieden kettingsloten en schijfremsloten aan van Abus en Oxford, beide gerenomeerde merken op het gebied van motorsloten. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 16 (van 16 artikelen) 1 

Info Motorslot

Voor elk type motor kunnen wij een motorslot (kettingslot of schijfremslot) leveren. Alle sloten zijn minimaal ART goedgekeurd en wordt bij het artikel vermeld. M.n. voor verzekeringen is dit zeker van belang en bewaar daarom ook altijd het aankoopbewijs. We bieden kettingsloten en schijfremsloten aan van Abus en Oxford, beide gerenomeerde merken op het gebied van motorsloten.

Te adviseren is een slot te nemen inclusief ketting. Daardoor is het mogelijk om een motor of specifieke motoraccessoires aan een vast object te ketenen met kettingslot. Dit object kan bijvoorbeeld een muuranker of een andere motor zijn. Veel motoren die worden gesloten, worden simpelweg in een busje geladen. Door je motor vast te maken, is je motor een minder interessant om te stelen.