Nederlands Deutsch English

Luchtfilter motorBij een groto beurt van je motor hoort het luchtfilter te worden gewisseld. Wij leveren kwaliteit luchtfilters van HiFlo en van BMC. De luchtfilters van HiFlo voldoen aan de kwaliteitseisen die de motor-fabrikanten hier aan stellen. Ditzelfde geldt voor BMC luchtfilters, waarbij de BMC luchtfilters een betere luchtdoorstroom hebben en zijn te hergebruiken. De luchtfilter van BMC dient ongeveer om de twee jaar te worden gereinigd en te voorzien van nieuwe olie. Lees verder ...


Zoek motor
  
Geen oliefilter of luchtfilter voor je motor gevonden? Zoek de juiste oliefilter of luchtfilter met de selectie-tool van HiFlo:
Klik hier om in de catalogus te zoeken
Weergave 1 t/m 60 (van 1395 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Luchtfilter motor

Bij een groto beurt van je motor hoort het luchtfilter te worden gewisseld. Wij leveren kwaliteit luchtfilters van HiFlo en van BMC. De luchtfilters van HiFlo voldoen aan de kwaliteitseisen die de motor-fabrikanten hier aan stellen. Ditzelfde geldt voor BMC luchtfilters, waarbij de BMC luchtfilters een betere luchtdoorstroom hebben en zijn te hergebruiken. De luchtfilter van BMC dient ongeveer om de twee jaar te worden gereinigd en te voorzien van nieuwe olie. Het is gegarandeerd de laatste luchtfilter die je voor die motor zult kopen.

Montage luchtfilter op je motor

Het plaaten van de luchtfilter is een eenvoudige klus die je zelf kunt uitvoeren. Het is een kwestie van de oude luchtfilter vervangen door de nieuwe. Het meeste werk zal zijn om bij het luchtfilterhuis zelf te komen. Hiervoor dient vaak de tank en dergelijke te worden verwijderd. Enige technische kennis voor het vervangen van het luchtfilter is dus wel nodig.

Juiste luchtfilter zoeken

Via de selector kun je in onze database de juiste luchtfilter voor je motor zoeken. Mocht je deze eventueel niet kunnen vinden, dan kun je ook rechtstreeks zoeken in de database van Hiflo zelf.