Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Werkplaatsboek KTM

Werkplaatsboek KTM


Haynes werkplaatsboeken voor KTM motoren geven een duidelijk beschrijving van alle stappen die moeten gebeuren om bepaalde reparaties uit te voeren of onderhoud aan je motor. Voor veel gangbare modellen motorfiets zijn deze service manuals van Haynes te krijgen. De teksten zijn overigens in eenvoudig Engels opgesteld en niet moeilijk om te begrijpen en daarnaast is er voor technische worden een gratis vertaling Engels-Nederlands beschikbaar. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 1 (van 1 artikelen) 1 

Info Werkplaatsboek KTM

Haynes werkplaatsboeken voor KTM motoren geven een duidelijk beschrijving van alle stappen die moeten gebeuren om bepaalde reparaties uit te voeren of onderhoud aan je motor. Voor veel gangbare modellen motorfiets zijn deze service manuals van Haynes te krijgen. De teksten zijn overigens in eenvoudig Engels opgesteld en niet moeilijk om te begrijpen en daarnaast is er voor technische worden een gratis vertaling Engels-Nederlands beschikbaar.

Voordeel van een boek boven een digitale versie is dat het boek een prima naslagwerk levert als je aan de KTM bezig bent en je het ook makkelijker op je werkbank of naast de motor legt.

KTM werkplaatsboek vinden

Zoek eenvoudig het juiste Haynes werkplaatsboek voor je KTM via de selector (let op: niet voor alle motoren heeft Haynes een werkplaatsboek beschikbaar). Het werkplaatsboek is overigens vaak breed te gebruiken aangezien de techniek van veel motoren veel overeenkomsten vertoond.