Nederlands Deutsch English
Filter rubriek    

Motorspiegels voor montage op stuurDiverse motorspiegels voor montage op het stuur van je motor (niet te monteren op een kuip). Let op: sommige merken motoren hebben een afwijkende draad voor de motorspiegel bevestiging (o.a. Yamaha). Hou hiermee rekening met je bestelling door een aparte adapter te bestellen als deze niet al wordt meegeleverd. Informeer anders naar de mogelijkheden als iets niet duidelijk mocht zijn. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 60 (van 81 artikelen)
1 2  
Weergave 1 t/m 60 (van 81 artikelen) 1 2  

Info Motorspiegels voor montage op stuur

Diverse motorspiegels voor montage op het stuur van je motor (niet te monteren op een kuip). Let op: sommige merken motoren hebben een afwijkende draad voor de motorspiegel bevestiging (o.a. Yamaha). Hou hiermee rekening met je bestelling door een aparte adapter te bestellen als deze niet al wordt meegeleverd. Informeer anders naar de mogelijkheden als iets niet duidelijk mocht zijn.

Let op bij het te bestellen aantal motorspiegels. In de omschrijving staat aangegeven of het om een set gaat (2 stuks) of om een losse motorspiegel. Daarnaast hou er rekening mee dat sommige motorspiegels links en rechts te zijn gebruiken, maar soms is een motorspiegel specifiek voor de linker of rechter zijde.