Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Toebehoren parkeren motorOf je nu bobbins / prismabussen zoekt of andere toebehoren om je motor te parkeren, zoals de Steadystand, dan is dit in deze rubriek te vinden. Bobbins geven niet alleen een sportieve look aan je motor, maar zorgen er ook voor dat je je motor veilig kunt opbokken. Daarna is het vaak heel eenvoudig om werkzaamheden aan het achterwiel uit te voren. Zeker bij het ontbreken van een middenbok is dit eigenlijk een must. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 25 (van 25 artikelen) 1 

Info Toebehoren parkeren motor

Of je nu bobbins / prismabussen zoekt of andere toebehoren om je motor te parkeren, zoals de Steadystand, dan is dit in deze rubriek te vinden. Bobbins geven niet alleen een sportieve look aan je motor, maar zorgen er ook voor dat je je motor veilig kunt opbokken. Daarna is het vaak heel eenvoudig om werkzaamheden aan het achterwiel uit te voren. Zeker bij het ontbreken van een middenbok is dit eigenlijk een must.

De Steadystand inrij klemmen voor je motor zijn superhandig als je je motor bijvoorbeeld alleen op een aanhangwagen of bus wilt laden. Het is een kwestie van inrijden en je motor staat. Daarna hoef je je motor alleen nog vast te zetten met spanbanden. Dit kun je volledig alleen doen en zonder hulp van anderen zet je je motor vast.