Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Gloeilampen en LED-lampen motorHelaas kan een lampje of peertje op je motor stuk gaan. Wij bieden een breed assortiment aan lampjes ter vervanging van je defecte lamp. Naast gewonen en halogeenlampen bieden we tevens diverse mogelijkheden voor LED-verlichting. Deze zijn minder gevoelig voor trillingen. Voor met name enduro en off-road rijders zijn deze aan te raden vanwege de trillingen. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 40 (van 40 artikelen) 1 

Info Gloeilampen en LED-lampen motor

Helaas kan een lampje of peertje op je motor stuk gaan. Wij bieden een breed assortiment aan lampjes ter vervanging van je defecte lamp. Naast gewonen en halogeenlampen bieden we tevens diverse mogelijkheden voor LED-verlichting. Deze zijn minder gevoelig voor trillingen. Voor met name enduro en off-road rijders zijn deze aan te raden vanwege de trillingen. Daarnaast bieden we hiervoor ook speciale lampen die beter tegen trillingen bestand zijn.

Montage van een lampje is meestal eenvoudig. Het is echter soms aan te raden om de handleiding van de motor te raadplegen aangezien er soms weetjes zijn om je lamp te kunnen vervangen.