Nederlands Deutsch English
Filter rubriek    

LED knipperlichten motorLED knipperlichten voor je motor. Voor elk model motor is er wel een mooi opvallend knipperlicht te vinden. De knipperlichten in deze categorie zijn voorzien van LED. Hierdoor kan het nodig zijn dat eventueel extra weerstanden of een ander knipperlichtrelais nodig is. Dit om te voorkomen dat anders de knipperlichten te snel gaan knipperen. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 60 (van 139 artikelen)
1 2 3  
Weergave 1 t/m 60 (van 139 artikelen) 1 2 3  

Info LED knipperlichten motor

LED knipperlichten voor je motor">knipperlichten voor je motor. Voor elk model motor is er wel een mooi opvallend knipperlicht te vinden. De knipperlichten in deze categorie zijn voorzien van LED. Hierdoor kan het nodig zijn dat eventueel extra weerstanden of een ander knipperlichtrelais nodig is. Dit om te voorkomen dat anders de knipperlichten te snel gaan knipperen. Bij moderne motoren volstaat normaal het monteren van de weerstanden op basis van 10Watt.

Montage LED knipperlichten

Montage van LED knipperlichten op je motor is vrij eenvoudig. Het volstaat in de meeste gevallen om de originele te verwijderen en te vervangen door de LED knipperlichten. Let hierbij eventueel op dat je weerstanden nodig hebt of een ander knipperlichtrelais om te snel knipperen te voorkomen. Meer instructie hierover is te vinden in onze technische documentatie (zie rechtsonder op de pagina). De meeste knipperlichten zijn voorzien van zogeheten Japanse stekkers (3mm). Hiervoor zijn diverse adapterkabels beschikbaar, zodat je geen aanpassingen hoeft te doen aan de originele bekabeling.