Nederlands Deutsch English    

TankpadsEen tankpad voor je motor is niet alleen een extra aandachtstrekker voor je motor, maar beschermt ook tegen beschadiging van de lak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knopen of een rits aan je jas die een krassen kunnen veroorzaken aan de benzinetank. Tankpads hebben een dikke coating waarmee de scherpe kanten van een rits e.d worden opgevangen. In onze webshop vindt je een uitgebreid assortiment en is er altijd een passend design beschikbaar. Er zijn zowel universele tankpads beschikbaar, maar ook die specifiek voor een merk of type zijn vorm gegeven, zoals voor Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph en Yamaha. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 353 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Tankpads

Een tankpad voor je motor is niet alleen een extra aandachtstrekker voor je motor, maar beschermt ook tegen beschadiging van de lak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knopen of een rits aan je jas die een krassen kunnen veroorzaken aan de benzinetank. Tankpads hebben een dikke coating waarmee de scherpe kanten van een rits e.d worden opgevangen. In onze webshop vindt je een uitgebreid assortiment en is er altijd een passend design beschikbaar. Er zijn zowel universele tankpads beschikbaar, maar ook die specifiek voor een merk of type zijn vorm gegeven, zoals voor Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph en Yamaha. Met name de fabrikant MtotGrafix biedt hier een groot assortiment in.

Aanbrengen van een tanpad is eenvoudig. Bepaal eerst waar de tankpad moet komen te zitten. Markeer dit aan de bovenkant en 1 zijkant met bijv. afplaktape die eenvoudig is te verwijderen. Plak dan de tankpad rustig van boven naar beneden en gun de lucht de tijd om weg te trekken. Voor een doorzichtige tankpas is het aan te raden deze met een sopje aan te brengen, zodat je geen enkele luchtbel onder de doorzichte folie krijgt.