Nederlands Deutsch English
Filter rubriek    

Tankpad KTM

Tankpad KTM


Een tankpad voor je KTM is niet alleen een extra aandachtstrekker voor je KTM, maar beschermt ook tegen beschadiging van de lak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knopen of een rits aan je jas die een krassen kunnen veroorzaken aan de benzinetank. In onze webshop vindt je een uitgebreid assortiment en is er altijd een passend design beschikbaar. Lees verder ...


Zoek motor
  
 • Tankpad KTM Superbike Black

  5.0
   17,95 
  Meer info
 • Tankpad KTM Superbike Orange

   17,95 
  Meer info
 • Tankpad KTM V2

   25,95 
  Meer info
 • Tankpad KTM V2

   25,95 
  Meer info
 • Tankpad KTM wit

   25,95 
  Meer info
Weergave 1 t/m 5 (van 5 artikelen) 1 

Info Tankpad KTM

Een tankpad voor je KTM is niet alleen een extra aandachtstrekker voor je KTM, maar beschermt ook tegen beschadiging van de lak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knopen of een rits aan je jas die een krassen kunnen veroorzaken aan de benzinetank. In onze webshop vindt je een uitgebreid assortiment en is er altijd een passend design beschikbaar.

Aanbrengen van een tankpad op je KTM is eenvoudig. Bepaal eerst waar de tankpad moet komen te zitten. Markeer dit aan de bovenkant en 1 zijkant met bijv. afplaktape die eenvoudig is te verwijderen. Plak dan de tankpad rustig van boven naar beneden en gun de lucht de tijd om weg te trekken. Voor een doorzichtige tankpas is het aan te raden deze met een sopje aan te brengen, zodat je geen enkele luchtbel onder de doorzichtige folie krijgt.