Nederlands Deutsch English
Filter merk    

RVS Remleiding achterzijde motor

RVS Remleiding achterzijde motor


Originele remleidingen van de achterzijde van een motor kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen. Met remleidingen van Goodridge krijgt je motor de volledige remkracht weer terug. De remleidingen van Goodridge voor je motor zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 485 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info RVS Remleiding achterzijde motor

Originele remleidingen van de achterzijde van een motor kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen. Met remleidingen van Goodridge krijgt je motor de volledige remkracht weer terug. De remleidingen van Goodridge voor je motor zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger.

Montage Goodridge RVS achter remleidingen

Montage van de remleidingen is eenvoudig. Echter wel een klus waarbij met name het ontluchten van de remleiding zeer belangrijk is dat dit goed gebeurd. Als er namelijk teveel lucht in de remleidingen van je motor zitten, dan voelt deze sponzig of wazig aan en zul je ook zeker niet de volledige remkracht kunnen benutten. Zet daarom je veiligheid niet op het spel en voer dit nauwkeurig uit.