Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Remleiding Moto Guzzi achterzijde

Remleiding Moto Guzzi achterzijde


Originele remleidingen van de achterzijde van Moto Guzzi motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen. Met remleidingen van Goodridge krijgt je Moto Guzzi de volledige remkracht weer terug op je achterwiel. De remleidingen van Goodridge voor je Moto Guzzi zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 1 (van 1 artikelen) 1 

Info Remleiding Moto Guzzi achterzijde

Originele remleidingen van de achterzijde van Moto Guzzi motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen. Met remleidingen van Goodridge krijgt je Moto Guzzi de volledige remkracht weer terug op je achterwiel. De remleidingen van Goodridge voor je Moto Guzzi zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger.

Montage remleidingen achterzijde Moto Guzzi

Montage van de remleidingen is eenvoudig. Echter wel een klus waarbij met name het ontluchten van de remleiding zeer belangrijk is dat dit goed gebeurd. Als er namelijk teveel lucht in de remleidingen van je Moto Guzzi zitten, dan voelt je achterrem sponzig of wazig aan en zul je ook zeker niet de volledige remkracht kunnen benutten. Zet daarom je veiligheid niet op het spel en voer dit nauwkeurig uit.