Nederlands Deutsch English    

Kentekenplaathouder motorDe vaak grote en lompe bevestigingen van de nummerplaat doet afbreuk aan het design van de motor. Er is gelukkig een oplossing voor. Je kunt de kentekenplaathouder vervangen door een veel kleiner exemplaar. De kentekenplaat van je motor wordt hiermee direct onder het zitje geplaatst en het achterwiel mooi vrij laat uitkomen. De nummerplaathouders die door ons worden aangeboden zijn klein, stevig en van Duits fabrikaat. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 222 artikelen) 1 2 3 4  

Info Kentekenplaathouder motor

De vaak grote en lompe bevestigingen van de nummerplaat doet afbreuk aan het design van de motor. Er is gelukkig een oplossing voor. Je kunt de kentekenplaathouder vervangen door een veel kleiner exemplaar. De kentekenplaat van je motor wordt hiermee direct onder het zitje geplaatst en het achterwiel mooi vrij laat uitkomen. De nummerplaathouders die door ons worden aangeboden zijn klein, stevig en van Duits fabrikaat. Deze accessoire wordt stanaard geleverd met een grotere montageplaat voor als je bijvoorbeeld onder je kentekenplaat ook nog bijvoorbeeld een reflector wilt monteren. Wil je een korte houder, is deze als optie bij te bestellen.

Kentekenplaathouder zoeken

Zoek eenvoudig of er een kentekenplaathouder voor je motor is via de selector. Geef je merk, type en bouwjaar aan en je ziet meteen of er een nummerbordhouder voor je motor beschikbaar is.