Nederlands Deutsch English

Remblokken en remschijven

Remblokken en remschijven


Goede remmen zijn een zeer belangrijk onderdeel van de veiligheid op je motor en is daarom belangrijk dat hier regelmatig onderhoud op wordt gepleegd. Om die reden hebben wij gekozen voor het gerenomeerde merk Ferodo. Ferodo is producent van remblokken en remschijven voor motoren en wordt ook toegepast in de racerij. Door jarenlange ervaring is met name met de gesinterde remblokken een uitstekende mix gevonden tussen goede remkracht en levensduur. Lees verder ...


Zoek motor
  
Geen remblokken voor je motor gevonden? Zoek de juiste remblokken met de selectie-tool van Ferodo:
Klik hier om in de catalogus te zoeken
Weergave 1 t/m 60 (van 3432 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Remblokken en remschijven

Goede remmen zijn een zeer belangrijk onderdeel van de veiligheid op je motor en is daarom belangrijk dat hier regelmatig onderhoud op wordt gepleegd. Om die reden hebben wij gekozen voor het gerenomeerde merk Ferodo. Ferodo is producent van remblokken en remschijven voor motoren en wordt ook toegepast in de racerij. Door jarenlange ervaring is met name met de gesinterde remblokken een uitstekende mix gevonden tussen goede remkracht en levensduur.

Vervangen van remblokken

Het vervangen van remblokken op je motor is een klus die met weinig technische kennis kan worden uitgevoerd, maar dient wel zorgvuldig te worden gedaan. Gebruik hiervoor wel het juiste gereedschap. Daarnaast is het ZEER BELANGRIJK dat alles weer goed wordt vastgezet en vastgedraaid op de door de fabrikant aangegeven momenten (Nm). Dus bij twijfel is het altijd te adviseren deze remblokken bij de een motorzaak op je motor te laten monteren.

Juiste remblokken

Om remblokken te vinden die voor je motor geschikt zijn, kun je gebruik maken van de selector om te zoeken op onze webshop. Mocht daar eventueel geen remblok worden gevonden, kun je ook eventueel rechtstreeks in de database van Ferodo zoeken. Aan de hand van het typenummer kun je dan de juiste remblokken in onze webshop vinden.