Nederlands Deutsch English

FerodoReviews Ferodo

Ferodo remblokken en koppelingsplaten zijn een uitstekende aanwinst voor je motor. De techniek van de remblokken is afkomstig uit te racerij en bieden een formidabele remkracht tegen een zeer betaalbare prijs. Diezelfde kwaliteit van Ferodo is ook weer terug te vinden bij de koppelingsplaten. Zowel de koppelingsplaten alsook de remblokken voldoen aan de minimale eisen die geldt voor OEM-producten. In de meeste gevallen overtreft de kwaliteit van Ferodo de kwaliteit van de orginele componenten. Lees verder ...


Geen remblokken voor je motor gevonden? Zoek de juiste remblokken met de selectie-tool van Ferodo:
Klik hier om in de catalogus te zoeken
Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 3285 artikelen)
1 2 3 4 5 ...  
Weergave 1 t/m 60 (van 3285 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Ferodo

Ferodo remblokken en koppelingsplaten zijn een uitstekende aanwinst voor je motor. De techniek van de remblokken is afkomstig uit te racerij en bieden een formidabele remkracht tegen een zeer betaalbare prijs. Diezelfde kwaliteit van Ferodo is ook weer terug te vinden bij de koppelingsplaten. Zowel de koppelingsplaten alsook de remblokken voldoen aan de minimale eisen die geldt voor OEM-producten. In de meeste gevallen overtreft de kwaliteit van Ferodo de kwaliteit van de orginele componenten. Kortom Ferodo is het merk om te kiezen als je alleen het beste wilt voor je motor.

Ferodo remblokken soorten

Remblokken zijn geen onderdelen die je vaak moet kopen. De vraag bij de aanschaf is daarom bijna altijd welk soort remblokken je het beste kunt nemen. Er zijn van Ferodo meerdere soorten te krijgen, waarbij de meest verkochte / gebruikte de gesinterde remblokken zijn en de Platinum (organische). De Platinum variant heeft de langste levensduur, maar de remkracht is daardoor ook iets minder. De gesinterde remblokken hebben een wat kortere levensduur, maar remmen wel beter. Deze bevinden zich eigenlijk tussen de remblokken voor de racerij en de harde variant (Platinum) in en is daarom voor bijna alle gevallen de beste keuze.

Ferodo remblokken of koppelingsplaten vinden voor je motor:

De juiste remblokken of koppelingsplaten voor je motor kun je eenvoudig op onze website vinden door bovenaan een selectie te maken van je motor. Het kan voorkomen dat er niets wordt gevonden. In dat geval, kun je ook via de selectie bij Ferodo zelf de juiste remblokken of koppelingsplaten vinden. Mocht je twijfelen of niet zeker zijn van je keuze, stuur ons dan gerust een e-mail.


Reviews Ferodo

4.7 4.7 gemiddeld van totaal 398 reviews. Onderstaand tref je de laatste 25 toegevoegde reviews van Ferodo.
Remschijf achter BMW R 1150 R 2000-2004 Door Toegevoegd op: 12-02-2018
is zoals het hoort en een snelle levering super bedrijf THX
Remblokken Ferodo FDB605 P voorzijde Door Toegevoegd op: 05-02-2018
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
Remblokken Ferodo FDB386 ST gesinterd achterzijde advies Door Toegevoegd op: 05-02-2018
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
Remblokken Ferodo FDB2181 ST gesinterd voorzijde advies Door Toegevoegd op: 03-02-2018
zeer snelle levering, ik had ze de volgende dag al in huis.
Remblokken Ferodo FDB337 ST gesinterd achterzijde advies Door Toegevoegd op: 01-02-2018
Mijn man is heel erg tevreden over jullie komen hun afspraken
na.
Remblokken Ferodo FDB337 ST gesinterd achterzijde advies Door Toegevoegd op: 29-01-2018
Nog niet getest, daarom 4 uit 5, ik heb ze al wel gemonteerd en de passing is perfect. ik heb er alle vertrouwen in.i
Remblokken Ferodo FDB2253 ST gesinterd achterzijde advies Door Toegevoegd op: 26-01-2018
De verpakking was gescheurd en dichtgeplakt.ook verkleurd(dus het lag al een tijdje).Ze komen overeen met de oude remblokken maar de nieuwe zijn net 1mm groter.Ze zijn gemonteerd maar schuiven niet goed over het remzadel.Misschien waren ze blij dat ze dat type nog kwijt konden.

Reactie mPartz:
We verkopen ze enkele malen per jaar en is daarmee voor ons in elk geval geen incourante remblok waar we van af moeten ;-). Deze zijn bijvoorbeeld 3 weken eerder op voorraad gekomen. Wat wel is met verpakkingen van Ferodo is dat die eigenlijk een veel te harde blisterverpakking hebben die snel stuk gaat. Soms als wij ze nieuw binnen krijgen, lijken ze ook al alsof ze zijn gebruikt: een gelige verpakking, vervuiling in de verpakking en ook daarbij dan nog soms een verpakking die stuk is (die we dan proberen te fatsoeneren met tape). Het zijn verder uitstekende remblokken, alleen qua uitstraling in de verpakking kan en moet eigenlijk beter.

Betreffende de lengte hebben we deze vergeleken met de specs van Brembo en hier zit 0,3mm verschil in lengte. Formeel voldoet Ferodo aan de specificaties die voor dit type remblok worden aangegeven en we kunnen niet oordelen of dit een productiefout is of een issue in de remklauw. We hebben de klant aangeboden om deze kosteloos te ruilen als dit bij deze remklauw een veiliger gevoel heeft.
Remblokken Ferodo FDB2050 ST gesinterd voorzijde advies Door Toegevoegd op: 19-01-2018
Goed, ze komen hun afspraken na.
Remblokken Ferodo FDB2039 P achterzijde Door Toegevoegd op: 19-01-2018
goed, ze doen wat ze beloven.
Remblokken Ferodo FDB2006 ST gesinterd voorzijde advies Door Toegevoegd op: 18-01-2018