Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Stuurgewichten, stuurdoppenStuurgewichten zorgen zowel voor een mooie afwerking van je motorstuur alsook hebben deze een functionele aanvulling. De stuurgewichten zullen door montage ervoor zorgen dat eventuele trillingen minder worden. Heb je overigens zeer hinderlijke trillingen in het stuur, stuur dan gerust een mail om de mogelijkheden te bekijken. Stuurgewichten zijn ook zwaarder dan zogeheten stuurdoppen. Stuurdoppen zijn bedoeld als mooie afwerking aan het einde van het motorstuur. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 28 (van 28 artikelen) 1 

Info Stuurgewichten, stuurdoppen

Stuurgewichten zorgen zowel voor een mooie afwerking van je motorstuur alsook hebben deze een functionele aanvulling. De stuurgewichten zullen door montage ervoor zorgen dat eventuele trillingen minder worden. Heb je overigens zeer hinderlijke trillingen in het stuur, stuur dan gerust een mail om de mogelijkheden te bekijken. Stuurgewichten zijn ook zwaarder dan zogeheten stuurdoppen. Stuurdoppen zijn bedoeld als mooie afwerking aan het einde van het motorstuur.

Let bij de aanschaf altijd op hoe je het motorstuur er aan de binnenzijde aan het einde uit ziet. De motorsturen kunnen gewoon hol zijn, waardoor universele stuurdoppen of stuurgewichten kunnen worden gebruikt. Echter sommige motoren zijn voorzien van draad in het uiteinde. Je hebt dan specifieke struurdoppen nodig voor je motor. Deze zijn momenteel leverbaar voor Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha. Overigens is dit niet per type motor exact aan te geven en zul je dus ALTIJD even moeten controleren hoe dit bij jouw motorstuur is.