Nederlands Deutsch English    

Parkeren en stallingNaast het rijden op de motor is het ook van belang dat je je motor op een fatsoenlijke manier kunt parkeren of stallen. Vaak biedt de motor hiervoor al prima opties. Echter soms wordt op basis van kostenbesparing besloten door een motorfietsfabrikant om bijvoorbeeld de middenbok van de motor weg te laten. Gelukkig biedt hier bijvoorbeeld SW-Motech een oplossing voor om middenbokken los voor dergelijke motoren aan te bieden. Indien je motor in weer en wind staat, dan is het zeker aan te bevelen om een goede motorhoes te nemen om je motor en bijbehorende accessoires te beschermen. De lage aanschafwaarde van een motorhoes zal zich vanzelf terug betalen, doordat de motor in een betere conditie blijft en daarmee uiteindelijke een hogere inruilwaarde van je motor.


Weergave 1 t/m 60 (van 227 artikelen) 1 2 3 4  

Info Parkeren en stalling

Naast het rijden op de motor is het ook van belang dat je je motor op een fatsoenlijke manier kunt parkeren of stallen. Vaak biedt de motor hiervoor al prima opties. Echter soms wordt op basis van kostenbesparing besloten door een motorfietsfabrikant om bijvoorbeeld de middenbok van de motor weg te laten. Gelukkig biedt hier bijvoorbeeld SW-Motech een oplossing voor om middenbokken los voor dergelijke motoren aan te bieden.

Indien je motor in weer en wind staat, dan is het zeker aan te bevelen om een goede motorhoes te nemen om je motor en bijbehorende accessoires te beschermen. De lage aanschafwaarde van een motorhoes zal zich vanzelf terug betalen, doordat de motor in een betere conditie blijft en daarmee uiteindelijke een hogere inruilwaarde van je motor.