Nederlands Deutsch English

SW-MotechReviews SW-Motech

SW-Motech SW-Motech is een Duitse fabrikant van zeer hoogwaardige motoraccessoires. Zij richten zich m.n. op het gebruiksgemak van de motor, zoals extra bagagemogelijkheden, middenbokken, rugzakken, koffersets (m.n. enduro/allroad motoren), valbescherming (valbeugels), stuurverhogers e.d. Producten van SW-Motech kenmerken zich door Duitse degelijkheid en dat is vaak wel nodig bij gebruik of de motor. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 979 artikelen)
1 2 3 4 5 ...  
Weergave 1 t/m 60 (van 979 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info SW-Motech

SW-Motech

SW-Motech is een Duitse fabrikant van zeer hoogwaardige motoraccessoires. Zij richten zich m.n. op het gebruiksgemak van de motor, zoals extra bagagemogelijkheden, middenbokken, rugzakken, koffersets (m.n. enduro/allroad motoren), valbescherming (valbeugels), stuurverhogers e.d. Producten van SW-Motech kenmerken zich door Duitse degelijkheid en dat is vaak wel nodig bij gebruik of de motor. Van duurzame en mooie accessoires voor op je motor ben je dus verzekerd.

Een product waar SW-Motech een voorloper was op de rest in de motormarkt is het zogeheten quick-lock tanksysteem. Met dit systeem is het mogelijk om een tanktas op een kunstof of aluminium tank te bevestigen middels een speciale tankring (voor bijna alle merken motoren verkrijgbaar). Naast de bevestigingsmogelijkheid biedt deze tas het grote voordeel dat deze de tank zelf verder niet aan raakt. Hierdoor wordt beschadiging van de lak voorkomen.

Naast bovengenoemde vinding, is SW-Motech opnieuw innovatief middels speciale bevestigingskits voor zijtassen. De nieuwe generatie motoren hebben vaak korte smalle zadels, waardoor het bevestigen van zijtassen vaak zeer lastig is. Hiervoor heeft SW-Motech de zogeheten Blaze zijtassen ontwikkeld. Deze Blaze zijtassen hebben speciale beugels die snel te monteren zeer en ook weer snel te verwijderen. Hiermee wordt voorkomen dat de zijtassen geheel naar binnen worden getrokken bij de smalle zijtassen.

SW-Motech accessoires voor je motor:

Via de selector kun je eenvoudig de juiste accessoires voor je motor vinden. Let op: universele producten worden dan NIET getoond (zoals tanktassen e.d. aangezien die motor onafhankelijk zijn). Mocht je twijfelen over het juiste product of wil je nadere informatie, stuur dan gerust een mail en we zullen je voorzien van advies.


Reviews SW-Motech

4.8 4.8 gemiddeld van totaal 305 reviews. Onderstaand tref je de laatste 25 toegevoegde reviews van SW-Motech.
Blaze zadeltassen set Kawasaki ER-6N/F 09-11 Door Toegevoegd op: 22-05-2018
Slim bedacht systeem om zonder extra wijzigingen aan je motor toch bagage stevig vast te kunnen maken. De instructies zijn helder en simpel te volgen, en het bevestigingsmateriaal voelt erg degelijk aan. Tassen zien er prima uit, en zijn ook makkelijk weer te verwijderen. Ik had beide tassen binnen een uurtje op mijn motor zitten, al is een momentsleutel wel aan te raden.

Minpuntjes:
- Het is lastig / nagenoeg onmogelijk om slechts aan 1 kant een tas te bevestigen. Met andere systemen is dit soms wel mogelijk, en zeker als je alleen wat spullen nodig hebt voor woon-werk verkeer zijn twee tassen wat overdreven. Als de verbindingsstukken iets anders ontworpen waren had dit wel eenvoudig gekund, gemiste kans.
- Doordat dit als set verkocht wordt, is het alles-of-niets. En dat is jammer wanneer je wel graag dit systeem wilt hebben (en het is een uitstekend systeem), maar daar je eigen tassen op wilt bevestigen, danwel een ander type tas op wilt hebben. Als ik op vakantie ga is 21 liter per tas toch eigenlijk wat te weinig, maar ik heb geen andere keuze dan deze set nemen.
- Hoewel er oogjes aan de tassen zitten voor een hangslotje, wordt deze niet meegeleverd. En dat is voor een dermate prijzig systeem toch wel een beetje jammer. Gelukkig zit er wel (zoals het hoort) een regenzak bij om je tassen droog te houden.
Koffersysteem Trax EVO Yamaha XT660Z Tenere 2007- zilver 45L/45L Door Toegevoegd op: 19-05-2018
Non-shock navigatiesteun KTM 1050 Adventure 2015-2017 Door Toegevoegd op: 16-05-2018
Ik heb de steun gebruikt voor een Garmin 396. Past perfect. Snelle levering.
Zijstandaard voet Suzuki DL650 V-Strom 2004-2017 Door Toegevoegd op: 12-05-2018
Makkelijk te installeren, ziet er stoer uit!
Middenbok Kawasaki ZZR1400 05-16 Door Toegevoegd op: 07-05-2018
👍👌
Carterbescherming motorblok BMW F800GS 07-12 Door Toegevoegd op: 04-05-2018
Snelle levering. Carterbeschermer was volledig verpakt in noppen plastic in een doos opgevuld met luchtzakken. Top! Duidelijke handleiding (voor zover nodig) en beschermer past ECHT perfect!! Beschermer is aan alle kanten netjes afgewerkt.
Middenbok Suzuki DL1000 V-Strom 2014-2018 Door Toegevoegd op: 20-03-2018
keurig binnen beloofde tijd geleverd, past perfect op mijn V-strom1000 - 2015 en is van goede kwaliteit.
Super tevreden dus
Heuptas waterdicht Drybag 20 Door Toegevoegd op: 13-03-2018
Prima tas en alles voor een dagtrip past er prima in!
Tanktas City SW-Motech Quick Lock Evo Door Toegevoegd op: 05-03-2018
Nette tas. Loopt mooi mee af met de tank. Aan voorzijde net wat smaller dus geen problemen met het stuur. Klikt makkelijk vast op de ring.
Quick Lock Evo tankring BMW 6 gaten Door Toegevoegd op: 05-03-2018
Past, maar tankdop loopt een beetje aan tegen de uiteinden tijdens het openen. Kan niet verder naar buiten gebogen worden. Beetje bijwerken dus.