Nederlands Deutsch English

Motor spiegelsEen groot aantal motor spiegels voor je motor hebben wij in het assortiment. Zowel spiegels voor montage op de motorkuip, montage gewoon boven op het motorstuur en stuureind-spiegels. Daarnaast bieden wij motor spiegels aan in diverse kleuren, maten en vormen. Voor iedere soort design dat je zoekt, hebben wij geschikte motor spiegels in onze webshop staan. Let op: sommige merken motoren hebben een afwijkende draad voor de motorspiegel bevestiging (o.a. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 60 (van 997 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Motor spiegels

Een groot aantal motor spiegels voor je motor hebben wij in het assortiment. Zowel spiegels voor montage op de motorkuip, montage gewoon boven op het motorstuur en stuureind-spiegels. Daarnaast bieden wij motor spiegels aan in diverse kleuren, maten en vormen. Voor iedere soort design dat je zoekt, hebben wij geschikte motor spiegels in onze webshop staan. Let op: sommige merken motoren hebben een afwijkende draad voor de motorspiegel bevestiging (o.a. Yamaha). Hou hiermee rekening met je bestelling door een aparte adapter te bestellen als deze niet al als accessoires apart wordt meegeleverd (dit staan dan in de omschrijving aangegeven). Informeer anders naar de mogelijkheden als iets niet duidelijk mocht zijn.

Controleer bij het te bestellen aantal motorspiegels. In de omschrijving staat aangegeven of het om een set gaat (2 stuks) of om een losse motorspiegel. Daarnaast hou er rekening mee dat sommige motorspiegels links en rechts te zijn gebruiken, maar soms is een motorspiegel specifiek voor de linker of rechter zijde.

Maten draad van de diverse motoren:

  • Honda: M10 rechts en M10 rechts
  • Suzuki: M10 rechts en M10 rechts
  • Triumph: M10 rechts en M10 rechts
  • Yamaha: M10 rechts en M10 linkse draad