Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Motobatt accu'sWij leveren motoraccu's van Motobatt vanwege de bewezen kwaliteit van dit merk. Een accu van Motobatt kenmerkt zich door specifiek voor een motor te zijn ontwikkeld. Dus ondanks de compacte afmetingen van de motoraccu is deze in staat om langer te kunnen starten en vol vermogen te kunnen leveren. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 3 (van 3 artikelen) 1 

Info Motobatt accu's

Wij leveren motoraccu's van Motobatt vanwege de bewezen kwaliteit van dit merk. Een accu van Motobatt kenmerkt zich door specifiek voor een motor te zijn ontwikkeld. Dus ondanks de compacte afmetingen van de motoraccu is deze in staat om langer te kunnen starten en vol vermogen te kunnen leveren.

Motobatt voor je motor

Om de juiste Motobatt accu voor je motor te vinden, kun je gebruik maken van onze selector. Je vindt hiermee snel de juiste accu voor je motor. Eventueel kun je ook direct in de database van Yuasa zelf zoeken. Raadpleeg eventueel het onderhoudsboekje van je motor. Overigens mocht dat de eerste letter anders zijn, dan is het belangrijk dat er achter staat wel overeen komt met Yuasa. Alleen Yuasa gebruikt de letter Y. Soms zie je de G, zoals GTX12-BS. Dit is dezelfde accu als van Yuasa, maar dan YTX12-BS.