Nederlands Deutsch English

PutolineReviews Putoline

Putoline is fabrikant van onder andere motorolie specifiek geschikt voor motorfietsen. Aan motorolie voor motoren worden speciale eisen gesteld. Het gebruik is anders dan bij een auto en daarnaast kun je ook denken aan de natte koppeling die motoren hebben. Zou je hier normale olie voor gebruiken, dan is de kans een stuk groter dat je koppeling vroegtijdig gaat slippen. Putoline voegt aan haar olie speciale additieven toe die dit voorkomt. Lees verder ...


Olie is niet aan alle motoren gekoppeld. Zoek eventueel de juiste olie met de selectie-tool van Putoline:
Klik hier om in de catalogus te zoeken
Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 32 (van 32 artikelen) 1 

Info Putoline

Putoline is fabrikant van onder andere motorolie specifiek geschikt voor motorfietsen. Aan motorolie voor motoren worden speciale eisen gesteld. Het gebruik is anders dan bij een auto en daarnaast kun je ook denken aan de natte koppeling die motoren hebben. Zou je hier normale olie voor gebruiken, dan is de kans een stuk groter dat je koppeling vroegtijdig gaat slippen. Putoline voegt aan haar olie speciale additieven toe die dit voorkomt. Kortom, hoge kwaliteitsolie die je motorblok in topconditie houdt. Voor de meeste motoren voldoet semi-synthetische olie prima (Sport 4). Worden extreme eisen aan de motor gesteld? Adviseren is te adviseren om de volledige synthetische olie te nemen. Via de olie-product selector (zie helemaal onderaan) kun je eventueel de juiste motorolie voor je motor vinden.

Olie verwisselen

Het verwisselen van de olie in je motorblok is een klus die prima zelf te doen is. Het kan echter soms wel behoorlijk wat werk zijn en dat is afhankelijk waar de aftapplug zit (en oliefilter). Het is overigens ten zeerste aan te raden om naast het verwisselen van de motorolie ook meteen het oliefilter te verwisselen. Dit geldt ook voor een nieuwe keering voor je aftapplug. Let er bovendien op dat je de olie op vangt en af geeft bij het milieustation. Dit geldt overigens ook voor je oliefilter. Deze horen beide niet bij het normale afval.

Putoline olie vinden voor je motor

Indien je niet bekend bent welke olie je nodig hebt voor je motor, kun je eventueel via de productadviseur van Putoline direct bij hen op de website zoeken. Klik daarvoor op het icoontje van de catalogus. Mocht je twijfelen over welke olie voor je motor geschikt is, dan kun je hiervoor altijd een mail naar ons sturen en we zullen je dan adviseren over de juiste olie voor je motor.


Reviews Putoline

4.8 4.8 gemiddeld van totaal 216 reviews. Onderstaand tref je de laatste 25 toegevoegde reviews van Putoline.
Motorolie Putoline TM Sport 4 semi-synt. 1 liter Door Toegevoegd op: 16-03-2018
Motorolie Putoline Nano Tech 4+ synt. 4 liter Door Toegevoegd op: 15-03-2018
Putoline Keramisch vet 600gr Door Toegevoegd op: 14-03-2018
het werk goed het blijf goed zitten ..
Motorolie Putoline TM Sport 4 semi-synt. 4 liter Door Toegevoegd op: 13-03-2018
De olie zag er goed uit en na een proefritje gemaakt te hebben had de motor een mooi stil geluid wat inhoud dat de olie overal goed was verdeeld. Dit komt omdat het een goede viscositeit heeft.
Voorvorkolie Putoline HPXR 1 liter Door Toegevoegd op: 03-03-2018
Voorvorkolie Putoline HPXR 1 liter Door Toegevoegd op: 03-03-2018
Motorolie Putoline TM Sport 4 semi-synt. 4 liter Door Toegevoegd op: 01-03-2018
Gebruikt in Suzuki Bandit 600
Putoline Fuel Inject & Valve Cleaner Door Toegevoegd op: 01-03-2018
Putoline Carburateur Cleaner Door Toegevoegd op: 01-03-2018
Gebruikt bij Bandit GS600
Remvloeistof DOT 4 Putoline Door Toegevoegd op: 28-02-2018