Nederlands Deutsch English
 Filter rubriek
 Filter op merk
Goodridge
Goodridge    

Koppelingsleiding Laverda

Koppelingsleiding Laverda


Originele koppelingsleidingen van Laverda motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen en ook dat je koppeling niet meer goed aangrijpt. Met koppelingsleidingen van Goodridge krijgt je Laverda de volledige koppelingskracht weer terug. De koppelingsleidingen van Goodridge voor je Laverda zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger. Lees verder ...


Zoek motor
  
Koppelingsleiding Laverda 750 FORMULA/750SS 1995-2002


Goodridge
Koppelingsleiding Laverda 750 FORMULA/750SS 1995-2002
 37,95 
Meer info
       
Weergave 1 t/m 1 (van 1 artikelen) 1 

Info Koppelingsleiding Laverda

Originele koppelingsleidingen van Laverda motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen en ook dat je koppeling niet meer goed aangrijpt. Met koppelingsleidingen van Goodridge krijgt je Laverda de volledige koppelingskracht weer terug. De koppelingsleidingen van Goodridge voor je Laverda zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger.

Montage koppelingsleiding Laverda

Montage van de koppelingsleiding is eenvoudig. Echter wel een klus waarbij met name het ontluchten van de remleiding zeer belangrijk is dat dit goed gebeurd. Als er namelijk teveel lucht in de koppelingsleiding van je Laverda zitten, dan voelt deze sponzig of wazig aan en zul je ook zeker niet de volledige koppelingskracht kunnen benutten.