Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Koppelingsleiding Kawasaki

Koppelingsleiding Kawasaki


Originele koppelingsleidingen van Kawasaki motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen en ook dat je koppeling niet meer goed aangrijpt. Met koppelingsleidingen van Goodridge krijgt je Kawasaki de volledige koppelingskracht weer terug. De koppelingsleidingen van Goodridge voor je Kawasaki zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 4 (van 4 artikelen) 1 

Info Koppelingsleiding Kawasaki

Originele koppelingsleidingen van Kawasaki motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen en ook dat je koppeling niet meer goed aangrijpt. Met koppelingsleidingen van Goodridge krijgt je Kawasaki de volledige koppelingskracht weer terug. De koppelingsleidingen van Goodridge voor je Kawasaki zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger.

Montage koppelingsleiding Kawasaki

Montage van de koppelingsleiding is eenvoudig. Echter wel een klus waarbij met name het ontluchten van de remleiding zeer belangrijk is dat dit goed gebeurd. Als er namelijk teveel lucht in de koppelingsleiding van je Kawasaki zitten, dan voelt deze sponzig of wazig aan en zul je ook zeker niet de volledige koppelingskracht kunnen benutten.