Nederlands Deutsch English
Filter rubriek    

Spanningsregelaar Suzuki

Spanningsregelaar Suzuki


De spanningsregelaar zorgt ervoor de de afgegeven spanning van je Suzuki van de dynamo wordt gereguleerd. Dit gebeurd op 2 wijzen: zorgen dat de spanning wordt gelijk gericht en dat de afgegeven spanning wordt gemaximaliseerd. Met name dit laatste is zeer belangrijk. Is de spanningsregelaar defect, dan wordt er een spanning van meer dan 15V afgegeven. Hierdoor krijgt de motoraccu teveel spanning, maar ook de overige electronische componenten. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 130 artikelen)
1 2 3  
Weergave 1 t/m 60 (van 130 artikelen) 1 2 3  

Info Spanningsregelaar Suzuki

De spanningsregelaar zorgt ervoor de de afgegeven spanning van je Suzuki van de dynamo wordt gereguleerd. Dit gebeurd op 2 wijzen: zorgen dat de spanning wordt gelijk gericht en dat de afgegeven spanning wordt gemaximaliseerd. Met name dit laatste is zeer belangrijk. Is de spanningsregelaar defect, dan wordt er een spanning van meer dan 15V afgegeven. Hierdoor krijgt de motoraccu teveel spanning, maar ook de overige electronische componenten. Dit kan ook leiden tot het defect van deze componenten. Het is dus altijd zaak deze zo snel mogelijk te vervangen en niet meer te rijden (ookal lijkt het gewoon te kunnen).

Spanningsregelaar voor je Suzuki

Je kunt via de selector controleren of wij een spanningsregelaar voor je Suzuki zoeken. We hebben niet voor alle motoren een spanningsregelaar in het assortiment. Mocht je twijfelen over de juiste spanningsregelaar kun je ons altijd een mail sturen en we zullen zorgdragen dat je een goed advies krijgt.

Het kan voorkomen dat de spanningsregelaar op een anders moet worden bevestigd op je Suzuki dan de originele (wijst zich vanzelf uit).