Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Remleiding Ducati voorzijde

Remleiding Ducati voorzijde


Originele remleidingen van de voorzijde van Ducati motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen. Met remleidingen van Goodridge krijgt je Ducati de volledige remkracht weer terug. De remleidingen van Goodridge voor je Ducati zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 50 (van 50 artikelen) 1 

Info Remleiding Ducati voorzijde

Originele remleidingen van de voorzijde van Ducati motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen. Met remleidingen van Goodridge krijgt je Ducati de volledige remkracht weer terug. De remleidingen van Goodridge voor je Ducati zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger.

Montage remleidingen Ducati

Montage van de remleidingen is eenvoudig. Echter wel een klus waarbij met name het ontluchten van de remleiding zeer belangrijk is dat dit goed gebeurd. Als er namelijk teveel lucht in de remleidingen van je Ducati zitten, dan voelt deze sponzig of wazig aan en zul je ook zeker niet de volledige remkracht kunnen benutten. Zet daarom je veiligheid niet op het spel en voer dit nauwkeurig uit.