Nederlands Deutsch English

MotogadgetReviews Motogadget

MotoGadget is een producent van zeer hoogstaande electronische componenten voor je motor van Duitse degelijke kwaliteit. Je kunt hierbij denken aan digitale KM-tellers of toerentellers, maar ook speciale knoppen voor aan het stuur e.d. Hierbij zie je dat de prijs zich duidelijk vertaald in uitstekende producten en waarbij goed over de stevigheid, functionaliteit en ergonomisch is nagedacht. Een mooie Motogadget accessoires is altijd een aanvulling op je motor die toch net weer de kwaliteit van je motor benadrukt. Het bijzondere van Motogadget accessoires is dat de normale zaken op je motor plotseling gaan opvallen in positieve zin door de mooie vormgeving en exclusief aan doet.  Lees verder ...


Weergave 1 t/m 53 (van 53 artikelen) 1 

Info Motogadget

MotoGadget is een producent van zeer hoogstaande electronische componenten voor je motor van Duitse degelijke kwaliteit. Je kunt hierbij denken aan digitale KM-tellers of toerentellers, maar ook speciale knoppen voor aan het stuur e.d. Hierbij zie je dat de prijs zich duidelijk vertaald in uitstekende producten en waarbij goed over de stevigheid, functionaliteit en ergonomisch is nagedacht. Een mooie Motogadget accessoires is altijd een aanvulling op je motor die toch net weer de kwaliteit van je motor benadrukt. Het bijzondere van Motogadget accessoires is dat de normale zaken op je motor plotseling gaan opvallen in positieve zin door de mooie vormgeving en exclusief aan doet. 

Motogadet accessoire montage

Montage van de meeste accessoire behoeft in bijna alle gevallen technische kennis. Zeker bij het aansluiten van digitale instrumenten op je motor is kennis van de electronica aan je motor een vereiste. De Motogadget accessoires wordt geleverd met een Duitse en Engelse beschrijving die verder wel duidelijk is hoe de delen moeten worden aagesloten. Mocht je vragen hebben over de montage, dan kun je ons altijd een mail sturen en we zullen je dan met een passend advies of hulp voorzien.


Reviews Motogadget

4.9 4.9 gemiddeld van totaal 41 reviews. Onderstaand tref je de laatste 25 toegevoegde reviews van Motogadget.
LED knipperlicht MotoGadget m-Blaze Pin zwart Door Toegevoegd op: 06-02-2018
Top service!
Drukschakelaar Mini M5 Door Toegevoegd op: 30-10-2017
Goed.
m-Button voor m-Unit Door Toegevoegd op: 25-10-2017
Levering volgens afspraak , Snel en goedkoop.
LED knipperlicht MotoGadget m-Blaze Pin chrome Door Toegevoegd op: 12-06-2017
Duidelijke website, snelle goed verpakte verzending. Alles prima zoals het moet dus! Top!
LED knipperlicht MotoGadget m-Blaze Pin zwart Door Toegevoegd op: 19-05-2017
Zoals verwacht
Schakelunit stuur m-Switch 3 knoppen zw/zw Door Toegevoegd op: 17-03-2017
Aantrekkelijk geprijsd, erg snel geleverd, top!
LED knipperlicht MotoGadget m-Blaze Ice zwart Door Toegevoegd op: 09-03-2017
Dit zijn echt prachtige knipperlichten! De knipperlichten hebben echt een super heldere licht opbrengst, mijn vorige knipperlichten zijn er niks bij. En ook het feit dat de gehele knipperlicht rondom te zien is is uitstekend. Helaas had ik er maar 1 besteld terwijl ze per stuk worden geleverd, de volgende dag de 2e meteen besteld! Let hierbij wel goed op wat er in de beschrijving staat beschreven!
LED knipperlicht MotoGadget m-Blaze Pin zwart Door Toegevoegd op: 27-02-2017
Zeer heldere mini knipperlichten.
Snelle verzending en prima verpakt.
Gratis verzending omdat meer dan 75 euro was.
Product + verkoper aan te raden!
LED knipperlicht MotoGadget m-Blaze Pin zwart Door Toegevoegd op: 13-02-2017
Veel kleiner als dat je verwacht van de foto op internet... En de licht opbrengst is ook meer dan verwacht, top product!
Knipperlichtrelais LED m-Flash Door Toegevoegd op: 13-02-2017
Super klein en makkelijk te monteren echt een aanrader!