Nederlands Deutsch English

GiviReviews Givi

Givi is is fabrikant van motorkoffers, complete koffersets, losse topkoffers en zijkoffers om eenvoudige bagage mee te nemen op je motor. Givi staat garant voor een hoge kwalitateit afwerking van bagagesystemen tegen een scherpe prijs. mPartz levert het hele assortiment van Givi. Daarnaast is het voordeel van Givi dat bijna alle onderdelen ook los zijn te krijgen. Dit is met name handig in het geval er onverhoopt een onderdeel defect mocht gaan of beschadigd raakt. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 60 (van 364 artikelen)
1 2 3 4 5 ...  
Weergave 1 t/m 60 (van 364 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Givi

Givi is is fabrikant van motorkoffers, complete koffersets, losse topkoffers en zijkoffers om eenvoudige bagage mee te nemen op je motor. Givi staat garant voor een hoge kwalitateit afwerking van bagagesystemen tegen een scherpe prijs. mPartz levert het hele assortiment van Givi. Daarnaast is het voordeel van Givi dat bijna alle onderdelen ook los zijn te krijgen. Dit is met name handig in het geval er onverhoopt een onderdeel defect mocht gaan of beschadigd raakt. Mocht je een product van Givi niet kunnen vinden, stuur ons dan gerust een e-mail en we zullen een passende aanbieding doen.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de levertijd van een bagagerek van Givi soms 3 à 4 weken kan duren aangezien die niet altijd op voorraad zijn bij de importeur. Bestel dus tijdig of informeer van te voren naar de levertijd om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Givi topkoffer en kofferrekken

Givi staat bekend om het grote assortiment aan bagageproducten dat ze leveren en dan met name topkoffers en kofferrekken. De Givi topkoffers zijn uitermate geschikt in het geval dat je bagage moet meenemen op motorvakantie of tijdens weekendje weg. Maar ook voor dagelijks gebruik kan een koffer ideaal zijn om bijvoorbeeld je laptop of regenkleding in op te bergen. Ook op locatie biedt een topkoffer een uitkomt om bijvoorbeeld je helm in op te bergen. De topkoffers van Givi zorgen voor extra ruimte voor je bagage. Givi topkoffers kun je achterop de motor plaatsen met een daarbij behorend begagerek. Alle topkoffers hebben een slot waardoor de spullen altijd droog en veilig opgeborgen kunnen worden. Topkoffers worden in 2 verschillende modellen door Givi geleverd, namelijk de MonoLock en de MonoKey. Deze laatste is een meer luxe variant voor bagagekoffers en vertaalt zich in een hogere prijs en mooiere afwerking. Hou bij het bestellen rekening met dit gegeven dat je bagagerek geschikt is voor je MonoLock of Monokey topkoffer.

Voor veel motoren wordt door Givi een kofferrek geleverd. Sommige kofferrekken zijn specifiek voor een MonoLock topkoffer en soms voor een MonoKey topkofferrek. Enkele topkofferrekken zijn voor beide types topkoffers geschikt. Let hier op bij de aanschaf. Mocht je hierover twijfelen of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.


Reviews Givi

4.9 4.9 gemiddeld van totaal 33 reviews. Onderstaand tref je de laatste 25 toegevoegde reviews van Givi.
Topkofferrek Givi Honda XL1000V Varadero 1998-2006 MonoKey Door Toegevoegd op: 06-02-2018
Originele monkey plaat van Givi, speciaal voor de Varadero. Pasvorm is zoals je mag verwachten perfect en installatie is in een paar minuten gedaan. Wanneer je de keuze hebt tussen een universele plaat (waar je moet rommelen om hem perfect te positioneren) en de plaat voor jouw specifieke motor is de keuze makkelijk gemaakt. Ik heb hem gemonteerd op een Varadero 1000 SD01 uit 2000.
Topkofferrek Givi BMW R1150GS 2000-2003 MonoKey Door Toegevoegd op: 05-01-2018
Past perfect, en binnen 20 min geïnstalleerd.
Topkofferrek Givi Yamaha FZS600 Fazer 1998-2003 Door Toegevoegd op: 29-11-2017
Goede service. Samen met de verkoper, telefonisch via internet gekeken wat de beste oplossing was. Snelle levering en en niet te duur.
Topkoffer Givi V40NT 40L MonoKey Door Toegevoegd op: 06-11-2017
Serieus fijne,degelijke, en dus fijne koffer.gaan ongeveer 1,5 intergraalhelmen in, dus je helm, en daarnaast kan je nog je handschoenen leggen, ik vind het daardoor een super fijne maat.
Topkofferrek Givi BMW R1100S 1998-2006 Door Toegevoegd op: 06-11-2017
Gewoon perfect, en goed montage benodigdheden mee geleverd. 1 punt van aandacht, ik had verwacht dat de dragers voor zij koffers mee geleverd zou worden, maar dat is niet het geval, alleen de topkoffer drager word geleverd ( voor mij was het geen probleem, aangezien ik al originele zijkoffers op mijn r1100s heb.
Topkofferrek Givi Suzuki Burgman 200 2006-2015 MonoLock Door Toegevoegd op: 22-09-2017
Mooi stevig rek in de kleur van motor scooter.
De verpakking van de fabrikant zou beter kunnen.
Duidelijke handleiding , kind kan de was doen.
Ik ben heel tevreden .
Ruggesteun Givi V56 Maxia Door Toegevoegd op: 05-09-2017
Snelle levering
Zadeltassen motor Givi D3600 Easylock Door Toegevoegd op: 30-08-2017
Erg mooie, lichte en handige koffertjes. Ze zijn niet groot maar voor een weekendje weg perfect. Wordt geleverd met regenhoes en elk 2 sleuteltjes om the koffer te bevestigen aan het frame. Alle 4 sleutels passen op beide koffers. Om de koffers zelf op slot te doen heb ik een klein hangslotje gekocht die op de ritssluiting past.

Voor de dorsoduro; motor wordt wel breed achter, net iets breeder dan het stuur.
Zijkofferrek Givi Aprilia Dorsoduro 750 2008-2015 EasyLock Door Toegevoegd op: 30-08-2017
Mooi mat zwart en minimalistisch (dus licht).
Redelijk makkelijk te installeren, wel eng om gaten te boren in de plastic kap. Tip: haal de kap eraf en aan de binnenkant zie je cirkels met juiste diameter waar je de gaten moet boren.

Met volle koffers merk je wel dat het een niet een super stijf geheel is.
Rubber dopje, stopje Givi PL-rek Door Toegevoegd op: 11-08-2017
Altijd makkelijk om in reserve te hebben.