Duurzaamheid
SHOP REVIEWS
(9.5 uit 21.602 reviews)
Nederlands Deutsch English

Bagage motor



Tijdens een weekendtrip of op een langere vakantie kunnen extra bagagemogelijkheden zeer welkom zijn. De meeste motoren zijn er niet op uitgerust om veel bagage mee te nemen. Daarvoor zijn ook diverse mooie tijdelijke oplossingen ontwikkeld, zoals de Blaze-range van SW-Motech. Naast deze tijdelijk opbergmogelijkeden op je motor, bieden we uiteraard ook complete koffersets aan. Hiermee ben je dagelijks verzekerd van extra opbergruimte. Lees verder...


  • Motorkoffers
  • Motortas achter
  • Roltassen
  • Rugzak
  • Tanktas
  • Tanktas tankring
  • Toebehoren
  • Zadeltassen leder
  • Zadeltasssen
Selecteer je motor
  
Aprilia
Aprilia
BMW
BMW
Cagiva
Cagiva
Ducati
Ducati
Honda
Honda
Kawasaki
Kawasaki
KTM
KTM
Moto Guzzi
Moto Guzzi
MV Agusta
MV Agusta
Piaggio
Piaggio
Suzuki
Suzuki
Triumph
Triumph
Yamaha
Yamaha
1 2 3 4 5 ...  
Weergave 1 t/m 36 (van 1194 artikelen)

Info Bagage motor

Tijdens een weekendtrip of op een langere vakantie kunnen extra bagagemogelijkheden zeer welkom zijn. De meeste motoren zijn er niet op uitgerust om veel bagage mee te nemen. Daarvoor zijn ook diverse mooie tijdelijke oplossingen ontwikkeld, zoals de Blaze-range van SW-Motech. Naast deze tijdelijk opbergmogelijkeden op je motor, bieden we uiteraard ook complete koffersets aan. Hiermee ben je dagelijks verzekerd van extra opbergruimte. En voor het dagelijkse gebruik zijn er ook diverse handige topkoffers te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Montage koffersets, tanktassen, zadeltassen

Voor bijna alle bagagemogelijkheden geldt dat deze zonder aanpassingen aan de motor kunnen worden gemonteerd. Indien er wel aanpassingen nodig zijn, wordt dit aangegeven bij de omschrijving van de producten. Soms zal enige technische kennis en sleutelervaring de klus eenvoudiger maken. Bij de moeilijkere zaken wordt sowieso altijd een instructie bijgeleverd en daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over het monteren of gebruiken van accessoires op of aan je motor.

Vinden van bagage mogelijkheden van je motor

Via de selector kun je specifieke bagage mogelijkheden vinden voor je motor. Let op: universele producten worden hierbij niet meer getoond, zoals tanktassen, zijtassen etc. (anders zou je honderden artikelen krijgen).