Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Superbike Kit Honda

Superbike Kit Honda


Met behulp van deze Superbike Kit voor je Honda is het mogelijk om een recht stuur op je motor te monteren. Deze setjes zijn van ABM en ABM staat voor degelijkheid en een uiststekende afwerking. De superbike kit wordt geleverd inclusief alle benodigde materialen (kabels, verlengde remleidingen e.d.) om deze te monteren op je Honda echter ZONDER stuur. Voor het stuur kun je dan zelf apart een naar eigen gewenste kleur kiezen (22mm). Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 26 (van 26 artikelen) 1 

Info Superbike Kit Honda

Met behulp van deze Superbike Kit voor je Honda is het mogelijk om een recht stuur op je motor te monteren. Deze setjes zijn van ABM en ABM staat voor degelijkheid en een uiststekende afwerking. De superbike kit wordt geleverd inclusief alle benodigde materialen (kabels, verlengde remleidingen e.d.) om deze te monteren op je Honda echter ZONDER stuur. Voor het stuur kun je dan zelf apart een naar eigen gewenste kleur kiezen (22mm).

Superbike Kit zoeken Honda

Selecteer eenvoudig je Superbike Kit door via het selector je Honda te zoeken. Mocht je twijfelen of je de juiste hebt, stuur ons gerust een mail en we zullen je adviseren over Superbike Kit.