Nederlands Deutsch English

Progressieve voorvering motorVoorvork vering standaard af-fabriek van de meeste motorfabrikanten is meestal te zacht, waardoor ze kunnen doorslaan bij hogere belasting. Dit kan met bijvoorbeeld rijden met een passagier op je motor, maar ook bijvoorbeeld in bergwegen (bergaf en remmen). Om te zorgen voor een beter veergedrag, kunnen de originele voorvork veren worden vervangen door vering van de Duitse firma Wilbers. Wilbers vering staan bekend om hun uitstekende eigenschappen en gebruik van hoogwaardige materialen. Voor montage van de voorvering is kennis van de vering techniek nodig voor o.a. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 60 (van 1259 artikelen) 1 2 3 4 5 ...  

Info Progressieve voorvering motor

Voorvork vering standaard af-fabriek van de meeste motorfabrikanten is meestal te zacht, waardoor ze kunnen doorslaan bij hogere belasting. Dit kan met bijvoorbeeld rijden met een passagier op je motor, maar ook bijvoorbeeld in bergwegen (bergaf en remmen). Om te zorgen voor een beter veergedrag, kunnen de originele voorvork veren worden vervangen door vering van de Duitse firma Wilbers. Wilbers vering staan bekend om hun uitstekende eigenschappen en gebruik van hoogwaardige materialen. Voor montage van de voorvering is kennis van de vering techniek nodig voor o.a. demontage en montage.

Progressieve vering:

Progressieve voorvork vering is vering die meer tegendruk geeft naar mate er meer kracht op wordt gezet. Dus zo veel te meer de veer wordt ingedrukt, zo veel te meer de veer strakker wordt. Deze progressieve vering wordt door de meeste motorrijders als het beste alternatief genomen.

Lineaire vering:

Lineaire voorvork vering is vering die gelijkmatig tegendruk geeft naar mate die wordt ingedrukt.

Vering vinden voor je motor

Via de selector kun je eenvoudig achterhalen welke progressieve of leniaire vering van Wilbers geschikt is voor je motor. Mocht je eventueel twijfelen of de betreffende vering past voor je motor, kun je altijd een mail sturen. We zullen je dan adviseren over de vering die je eventueel kunt nemen.