Nederlands Deutsch English    

Dislaimer

Veel zorg is besteedt aan de inhoud op onze webshopz. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen zich toch incidentele onjuistheden voordoen. Om deze reden wijzen we op de onderstaande bepalingen.

Informatie
Alle prijzen op onze webshop zijn in Euro en inclusief BTW en exclusief verzendingskosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat de afbeelingen ter illustratie worden getoond en kan afwijken van de aangeduide product. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing conform Stichting Webshop Keurmerk. Deze zijn hier op de website te vinden.

Links
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Op de inhoud (of latere wijzigingen op deze websites) heeft mPartz geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Wel zullen wij dergelijke vermeldingen per omgaande verwijderen als de klacht gegrond is. Wij stellen het zeer op prijs indien wij geinformeerd worden over ondeugdelijke verwijzingen.