Duurzaamheid
SHOP REVIEWS
(9.5 uit 21.747 reviews)
Nederlands Deutsch English



    Trustpilot

Bundel S100 helmreinigingspakket

(ID: 41509)
adviesprijs:
40,85
onze prijs:
34,95
voordeel:
5,90 (14.00%)
verzendinfo: op voorraad
+
S100

Bundel S100 helmreinigingspakket

Met deze set kun je je helm volledig goed verzorgen en reinigen. Deze reinigingsset voor het schoonmaken van de externe schaal en interieur van de motorhelm bestaat uit 3 producten van S100 tegen een zeer scherpe prijs. Ideaal om zelf aan te schaffen of iemand cadeau te doen.

S100 Helm en Vizier reinigingsdoekjes

Eén doekje voor kras- en streeploze reiniging voor reiniging van je motorvizier. Handig om mee te nemen op een motorweekend e.d. Het product is geschikt voor alle vizieren, of het nu gaat om een transparant of gekleurd, reflecterend of anti-fog-vizier. Overige toepassingsgebieden zijn buitenhelmen, koplampen, windschermen en spiegels. Geschikt voor meervoudige toepassing.

Inhoud: verpakking 10 doekjes

S100 Helm Interieur Reiniger 300ml

De S100 Helm Interieur Reiniger verwijdert het vuil en maakt een einde aan onaangename geurtjes in je motorhelm. De spuitbus biedt grondige reiniging van de helmvoering. Verwijdert zorgvuldig en langdurig al het vuil. Maakt een einde aan onaangename geurtjes in plaats van deze te camoufleren en zorgt voor een frisse geur. Voorkomt aantasting van het interieur van uw helm door zweet en haarverzorgingsproducten. Heeft dankzij de unieke samenstelling een antibacteriële en -schimmelwerking. Kan eenvoudig en doelgericht worden aangebracht, ook zonder de helmvoering te verwijderen.

Inhoud: spuitbus 300ml

S100 Helm en Vizier reiniger 100ml

Reinigingsvloeistof en microvezeldoekje voor kras- en streeploze reiniging van je motorvizier. Deze helmreiniger en vizierreiniger is geschikt voor alle vizieren, of het nu gaat om een transparant of gekleurd, reflecterend of anti-fog-vizier. Overige toepassingsgebieden zijn buitenhelmen, koplampen, windschermen en spiegel, kortom geschikt voor meervoudige toepassing.

Inhoud: fles 100ml en microvezeldoekje