Nederlands Deutsch English    

Kuipruit Honda GL1200 Goldwing Arizona GL AR-GLA1

(ID: 12487-446Y)
onze prijs :
 129,00 
  • Levertijd : info achter optie aangegeven
Kleur:
* =
MRA

Voor onderstaande motoren geschikt:

Kuipruit voor de Honda GL1200 Goldwing (controleer in de motorlijst het bouwjaar van de GL1200 Goldwing en eventuele model-info) van het Duitse merk MRA. Een windscherm van MRA staat voor kwaliteit en een uitstekende pasvorm. Kortom een mooie accessoire dat niet alleen functioneel is, maar ook je motor mooier maakt. Op de video is de montagemogelijkheid van het windscherm te zien.

Specificaties:

  • Wordt geleverd inclusief beschermrand (hoeft niet te worden gemonteerd)
  • Type windscherm: Arizona GL AR-GLA1
  • Afmetingen: 520 x 675mm (lengte x breedte)

Let op: bij de afbeeldingen worden alle kleuren aangegeven. Echter niet alle kuipruiten zijn in alle kleuren te krijgen (alleen in de opgegeven kleuren bij de optie). De laatste letter(s) bij het aangegeven type geeft het soort windscherm aan. Op afbeelding 3 en 4 is een goede indruk te krijgen hoe het scherm er uit ziet (indien geen specifieke foto beschikbaar is).

Getoonde afbeelding is ter illustratie voor de vorm van de kuipruit. Deze kan dus qua vorm enigszins afwijken van de getoonde afbeelding en is geoptimaliseerd voor jouw motor voor de beste windafwijzing en voorkoming van onnodig gefluit of windruis. Zie eventueel op de website van MRA (www.mra.de) voor de exacte vorm. De geleverde kuipruit is specifiek passend voor je motor.

Kuipruit Honda GL1200 Goldwing Arizona GL AR-GLA1 heeft de volgende opties:


- Kleur: Helder (4025066076147), Smoke (4025066096183)

Reviews

Review schrijven
Er zijn geen beoordelingen.