Nederlands Deutsch English
Filter rubriek
Filter merk    

Progressieve voorvering MV Agusta

Progressieve voorvering MV Agusta


Voorvork vering standaard af-fabriek van MV Agusta is meestal te zacht, waardoor ze kunnen doorslaan bij hogere belasting. Dit kan met bijvoorbeeld rijden met een passagier op je motor, maar ook bijvoorbeeld in bergwegen (bergaf en remmen). Om te zorgen voor een beter veergedrag, kunnen de originele voorvork veren worden vervangen door vering van de Duitse firma Wilbers. Wilbers vering staan bekend om hun uitstekende eigenschappen en gebruik van hoogwaardige materialen. Lees verder ...


Zoek motor
  
Weergave 1 t/m 2 (van 2 artikelen) 1 

Info Progressieve voorvering MV Agusta

Voorvork vering standaard af-fabriek van MV Agusta is meestal te zacht, waardoor ze kunnen doorslaan bij hogere belasting. Dit kan met bijvoorbeeld rijden met een passagier op je motor, maar ook bijvoorbeeld in bergwegen (bergaf en remmen). Om te zorgen voor een beter veergedrag, kunnen de originele voorvork veren worden vervangen door vering van de Duitse firma Wilbers. Wilbers vering staan bekend om hun uitstekende eigenschappen en gebruik van hoogwaardige materialen.

Progressieve vering:
Progressieve voorvork vering is vering die meer tegendruk geeft naar mate er meer kracht op wordt gezet. Dus zo veel te meer de veer wordt ingedrukt, zo veel te meer de veer strakker wordt. Deze progressieve vering wordt door de meeste motorrijders als het beste alternatief genomen.

Lineaire vering:
Lineaire voorvork vering is vering die gelijkmatig tegendruk geeft naar mate die wordt ingedrukt.

Voorvering vinden MV Agusta

Met de selector kun je eenvoudig de juiste progressieve of lineaire vering voor je MV Agusta vinden. Indien je ondersteuning nodig hebt bij de keuze van de vering, stuur ons dan gerust een mail.