Nederlands Deutsch English    

Superbike kit Suzuki GSX600F 1988-1997 transparant

(ID: 36729)
adviesprijs:
225,00
onze prijs:
185,00
je bespaart:
40,00 (18%)
  • Levertijd : direct leverbaar
ABM

Superbike ombouwkit voor de Suzuki GSX600F bouwjaar 1988-1997 met de leiding transparant en koppeling in chrome. Met deze stuurkit kun je een recht stuur monteren op je motor, zodat er een makkelijkere zithouding hebt. Het betreft de Comfort-kit van ABM. Dit betekent dat alle benodigde materialen inclusief kabels of verlengde remleidingen en andere extra materialen voor montage wordt meegeleverd voor zover dit nodig is om complete montage mogelijk te maken (geen remvloeistof). Het betreft dus een volledige kit ZONDER stuur. Het benodigde stuur moet een diameter van 22mm hebben. Er is helaas altijd een levertijd van toepassing op deze Superbikekit aangezien die specifiek bij ABM wordt samen gesteld.

De getoonde afbeelding is ter illustratie. De werkelijke superbike kit is specifiek voor je motor samengesteld en kan afwijken van de afbeelding.

Kies bij de kleur de kleur van de rem- en koppelingsleidingen (indien van toepassing). De koppelingen hebben altijd de kleur chrome.

Het betreft een specifiek samengesteld en daardoor ook speciaal op kleur geproduceerd product. Annuleren, retour sturen of ruilen is daarom uitgesloten! Garantie op productfouten is uiteraard wel van toepassing.

Voor onderstaande motoren geschikt:

Reviews

Review schrijven
Er zijn geen beoordelingen.