Nederlands Deutsch English    

Powercommander III Aprilia Pegaso 650 2005-2006

(ID: 926-411 / 32153-2549Y)
adviesprijs:
399,00
onze prijs:
359,00
je bespaart:
40,00 (10%)
  • Levertijd : 3-7 werkdagen
Dynojet

Voor onderstaande motoren geschikt:

Deze Powercommander III is geschikt voor de Aprilia Pegaso 650 (controleer de motorlijst het bouwjaar van de Pegaso 650 of selecteer een bouwjaar: ). Normaal is een motor afgesteld om te kunnen voldoen aan de milieu-eisen. Dit wil echter niet zeggen dat het de meest optimale afstelling is qua vermogen en gasrespons. Met de Powercommander III wordt dit probleem opgelost. Hiermee krijgt je motor meer vermogen en een hoger koppel. Dit betekent maximaal vermogen en een soepele gasrespons. Met name in de 2de en 3de versnelling van veel moderne motoren is zeer veel te winnen. Aangezien de hele lucht-brandstof verhouding vast is geprogrammeerd, is een Powercommander nodig. Hiermee kan het mengsel naar wens worden geprogrammeerd.
 

Montage Aprilia Powercommander

Montage van de Powercommander is relatief eenvoudig en gebeurd in bijna alle gevallen op bestaande connectors van je motor. Er zijn verder geen aanpassingen nodig in de bekabeling zelf en de Powercommander kan altijd worden gedemonteerd. Kortom de powercommander is plug & play en kan met eenvoudige technische sleutelkennis zelf worden uitgevoerd.

Juiste programma voor Aprilia

We kunnen de Powercommander 3 USB en de Powercommander V standaard leveren met met een specifieke schema/mapping (ook wel software genoemd) voor je motor. Geef daarvoor in het opmerkingsveld bij je bestelling (gelegenheid bij verzendwijze) aan welke uitlaat/demper is gemonteerd en/of luchtfilter (ook als dit origineel is). We hebben de beschikking over een zeer grote collectie mappings, waarmee je motor voor 95% goed is afgesteld met een mapping die gelijk of gelijkwaardig is aan de doorgegeven informatie. Kortom Plug-and-play (en dat is een enorme verbetering van de originele afstelling).

Reviews

Review schrijven
Er zijn geen beoordelingen.