Nederlands Deutsch English

OptimateReviews Optimate

De Optimate druppelladers staan zeer goed bekend in Nederland vanwege de uitstekende werking die zich vertaald in dat het eigenlijk een kwestie van aansluiten is en verder het apparaat zijn werk laten doen. We bieden van de Optimate een breed scala aan van druppelladers (ookwel accuconditioners) aan voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan de toepassing voor motor, auto (oldtimers), boot of caravan. Daarnaast is er een speciale lader voor het gebruik voor Lithium accu's. Lees verder ...


Weergave 1 t/m 26 (van 26 artikelen) 1 

Info Optimate

De Optimate druppelladers staan zeer goed bekend in Nederland vanwege de uitstekende werking die zich vertaald in dat het eigenlijk een kwestie van aansluiten is en verder het apparaat zijn werk laten doen. We bieden van de Optimate een breed scala aan van druppelladers (ookwel accuconditioners) aan voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan de toepassing voor motor, auto (oldtimers), boot of caravan. Daarnaast is er een speciale lader voor het gebruik voor Lithium accu's.

Werking Optimate druppelladers

De Optimate druppelladers hebben diverse stadiums om een accu in optimale confitie te houden gedurende langere periode als de motor, auto, boot of caravan niet wordt gebruikt. De Optimate 1 en Optimate 2 zijn bedoeld voor accu's die in goede conditie zijn en moeten worden bijgehouden. De Optimate 3, 4 Dual en 6 hebben een specifieke fase (zogeheten desulfateringsfase), waarbij ook accu's die diep zijn ontladen vaak toch weer geactiveerd krijgen. Heb je een Lithium accu in je motor zitten, dan is deze niet te laden met een standaard druppellader. Het is dan zeker te adviseren om een Optimate Lithium lader te nemen.

Voor alle druppelladers van Optimate geldt eigenlijk dat je je geen zorgen hoeft te maken over de verschillende fasen. Dit geschiedt geheel automatisch. Het is een kwestie van aansluiten en de druppellader zorgt zelf voor de juiste fase en lading van je motoraccu.

Aansluiten Optimate druppellader

Bij de Optmate worden naast krokedillenklemmen ook een aparte kabel meegeleverd die rechtstreeks op de accu kan worden aangesloten. Soms kan het bij een motor, auto, boot of caravan moeilijk zijn om bij de accu te komen. Daar komt deze extra kabel van pas. Deze wordt aan de polen van de accu vast gemaakt. Er zit een korte kabel aan met een stekker die je ergens onder je zadel leggen of een plek waar je makkelijk bij kunt. Op deze stekker sluit je vervolgens de Optimate druppellader aan. Je hoeft dan geen krokedillenklemmen te grbuiken of bij de accu te zitten: stekker inklikken is voldoende om de acculader zijn werk te laten doen.


Reviews Optimate

4.9 4.9 gemiddeld van totaal 552 reviews. Onderstaand tref je de laatste 25 toegevoegde reviews van Optimate.
Optimate 3 acculader / druppellader 12V 2-50Ah Door Toegevoegd op: 18-04-2018
Top ding en top service en levering.
Optimate 3 acculader / druppellader 12V 2-50Ah Door Toegevoegd op: 21-03-2018
Snelle levering
Toestel werkt prima
Als ik weer iets nodig heb en het is hier aanwezig dan zal ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf
Optimate Lithium acculader / druppellader TM-470 30Ah Door Toegevoegd op: 21-03-2018
zoals altijd ook weer snelle levering met het juiste product. ik had zelf de verkeerde besteld maar Mpartz attendeerde mij erop . super bedrijf met mooie producten.
Optimate TM-71 acculader kabel Door Toegevoegd op: 20-03-2018
Snelle levering, alles is volgens verwahting verlopen.
Optimate TM-71 acculader kabel Door Toegevoegd op: 19-03-2018
Gewoon top
Optimate SAE-77 (7) adapterkabel SAE naar TM Door Toegevoegd op: 15-03-2018
Snelle levering, goed product.
Optimate 3 acculader / druppellader 12V 2-50Ah Door Toegevoegd op: 14-03-2018
werkt heel goed , zeer content
Optimate 3 acculader / druppellader 12V 2-50Ah Door Toegevoegd op: 12-03-2018
Goede lader, snel geleverd!
Optimate TM-71 acculader kabel Door Toegevoegd op: 05-03-2018
Snelle levering
Optimate TM-73 acculader verlengkabel 2.5m Door Toegevoegd op: 05-03-2018
Prima geregeld