Nederlands Deutsch English
Aanbevolen:    

OnRoute motorkaart 2015-2016 navigatie motor

(ID: 36235)
adviesprijs:
149,00
onze prijs:
109,00
je bespaart:
40,00 (27%)
 • Levertijd : direct leverbaar

OnRoute motorkaart 2015-2016 met de kaarten van West Europa op een SD-kaartje. Deze kaart is geschikt voor alle Garmin-toestellen en is ideaal om routes te volgen die niet het snelst zijn, maar wel het mooiste.

Sinds 2010 is de OnRoute motorkaart voor al meer dan 15.000 motorrijders onmisbaar geworden voor het vinden van de mooie motorweggetjes. Ondanks dat de mooiste wegen vaak niet de nieuwste zijn en weinig veranderen, werd het toch weer tijd voor een update. In de OnRoute Motorkaart 2015/2016 zijn weer duizenden nieuwe en populaire motorroutes verwerkt.

Het succes van de OnRoute motorkaart is ook bij de navigatieproducenten Garmin en TomTom niet onopgemerkt gebleven en zij proberen in hun nieuwste motortoestellen met softwarematige opties als kronkel- en bochtige wegen de gebruikers ook leuke routes voor te schotelen. Maar het wegennetwerk in Europa is grillig en lokaal heel verschillend. Softwarematig is het daarom heel moeilijk om echt mooie motorroutes te maken. Dat kan alleen goed via lokale bekendheid en juist daarom maakt de OnRoute motorkaart zoveel gebruik van motorroutes die door toer-commissarissen zijn gemaakt.  

Aan de OnRoute motorkaart 2015-2016 zijn nu ook de regio's Scandinavië en Groot-Brittannië-Ierland toegevoegd zodat de complete kaart nu heel West-Europa bevat. Klik hier voor de kaartdekking

De Motorkaart 2015/2016 is geschikt voor alle Garmin GPS toestellen en wordt aangeboden op (micro)SD. De motorkaart is echt plug en play. Je stopt de geheugenkaart in je navigatiesysteem, je schakelt de normale wegenkaart uit, de motorkaart in en je kunt op weg. Het is dus niet nodig om eerst de kaart te installeren op de computer en over te laden naar je toestel. De motorrijders die toch eerst op de computer de routes willen voorbereiden, kunnen de kaart uitlezen in de Garmin BaseCamp software zodat hier de routes in gemaakt kunnen worden.

Voor de bestaande gebruikers is er uiteraard de mogelijkheid om een update aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie over de update.

Samenvatting de unieke features van de OnRoute Motorkaart 2015-2016:

 • De kaart is gebaseerd op de meest recente gegevens/verkeerssituaties (input TomTom). M.a.w. rijrichtingen, straatnamen, nieuwe wegen en connecties zijn geupdate.
 • Het product bevat extra landen zoals Engeland, Schotland, Wales, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland.
  • Als gevolg van de nieuwe update krijg je heel wat nieuwe kilometers weg om overheen te sturen
   In de gebieden (landen) die al werden aangeboden (Andorra, Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Portugal, San Marino) is met de update van de gegevens meer dan 35 000 km extra geometrie toegevoegd.
  • Met de nieuwe regio's (Scandinavië en Groot Brittannië) krijg je nog eens 2.081.500 km extra aangeboden. 
 • In het totaal krijg je 7.852.000 km wegen aangeboden, waarvan 79% (of 6 236 000 km) geschikt is voor de motor.
 • Daaruit selecteerden we een uniek netwerk van 1.724.000 km dat uitmuntend geschikt is voor de motorrijder en veelvuldig worden gebruikt in toertochten. Dat is een equivalent aan prachtige motorroutes van 5 keer naar de maan of meer dan 43 keer rond de aarde.
 • Dit unieke netwerk is nog beter dan het vorige:
  • We zorgen ervoor dat je nog mooiere trajecten voorgeschoteld krijgt
  • We zorgen ervoor dat heel wat rustige & smalle wegen door mooie landschappen de voorkeur kregen.
  • We zorgen ervoor dat die wegen comfortabel te berijden zijn met een toermotor (zijnde verhard en in goede conditie).
  • We zorgen ervoor dat je niet te veel link/rechts-afslagen of verkeerslichten krijgt met ons vernieuwd continuïteits-algoritme.
  • We zorgen ervoor dat je in stedelijke gebieden vlot via grotere wegen de meer aangename toermotornetwerken kan bereiken buiten de stad.
  • We zorgen ervoor dat je steden en/of verstedelijkte gebieden over langere afstand meestal vermijdt (waar mogelijk).
  • We zorgen ervoor dat je in eigen streek nog stukjes weg zal ontdekken met jouw toermotor die je zelf nog niet kende (aldus onze testers).
  • Heel wat veerponten zijn toegevoegd om je te laten genieten van de mooie polders.
 • Het product bevat ook tal van bezienswaardigheden en nuttige plaatsen die interessant zijn voor de motorrijder.
 
  kaartdekking onroute motorkaart

 

Reviews

Review schrijven
Er zijn geen beoordelingen.