Duurzaamheid
SHOP REVIEWS
(9.5 uit 21.600 reviews)
Nederlands Deutsch English

Motor onderhoud



Het is populair om onderhoud zelf uit te voeren aan je motor. Sommige klussen lenen zich daar uitstekend voor als je een beetje handig bent. Wij bieden je kwaliteit vervangingsproducten die je nodig kunt hebben bij het onderhoud, zoals een oliefilter, luchtfilter, bougies, kettingset. Bij al deze onderdelen kun je zoek op je merk, type en bouwjaar van je motor. Lees verder...


  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • Accu
  • Binnenbanden
  • Bougies
  • Ketting en tandwielen
  • Koppeling
  • Luchtfilter
  • Olie
  • Oliefilter
  • Onderhoudsmiddelen
  • Pakking, reparatiesets
  • Remmen
  • Verf
Selecteer je motor
  
Aprilia
Aprilia
Benelli
Benelli
Bimota
Bimota
BMW
BMW
Buell
Buell
Cagiva
Cagiva
Ducati
Ducati
Harley Davidson
Harley Davidson
Honda
Honda
Husaberg
Husaberg
Husqvarna
Husqvarna
Kawasaki
Kawasaki
KTM
KTM
Laverda
Laverda
Moto Guzzi
Moto Guzzi
MV Agusta
MV Agusta
MZ
MZ
Piaggio
Piaggio
Suzuki
Suzuki
Triumph
Triumph
Yamaha
Yamaha
1 2 3 4 5 ...  
Weergave 1 t/m 36 (van 9331 artikelen)

Info Motor onderhoud

Het is populair om onderhoud zelf uit te voeren aan je motor. Sommige klussen lenen zich daar uitstekend voor als je een beetje handig bent. Wij bieden je kwaliteit vervangingsproducten die je nodig kunt hebben bij het onderhoud, zoals een oliefilter, luchtfilter, bougies, kettingset. Bij al deze onderdelen kun je zoek op je merk, type en bouwjaar van je motor.

Grote beurt of kleine beurt

Om snel de benodigde artikelen te vinden voor een grote of kleine beurt van je motor, kun je merk, type en bouwjaar selecteren. Kies vervolgens voor de optie Grote beurt of Kleine beurt. De artikelen die van toepassing zijn voor je motor worden dan getoond. Zeer handig dus om snel je eigen gewenste pakket samen te stellen.

Uitvoeren onderhoud

Zorg bij het uitvoeren van het onderhoud aan je motor dat je op een schone vloer werkt. Mochten er delen op de grond vallen, zijn deze makkelijker terug te vinden (denk aan kleine schroefjes of clips) en voorkomt ook dat er meteen vuil aan zit. Gebruik ook goed passen gereedschap. Zeker bij kruiskopschroeven is het belangrijk dat je een goed passende kruiskopschroevendraaier gebruikt. Je zult niet de eerste zijn die z'n kop stuk weet te draaien. Gebruik bij het hermonteren van motoronderdelen eventueel kopervet op de draad van de schroef. M.n. bij de cilinderkop of metaal/alu verbindingen is dit aan te raden.

Om je te ondersteunen bij het uitvoeren van onderhoud, hebben we in ons assortiment ook werkplaatsboeken opgenomen. Hierin staan alle belangrijke werkzaamheden zoals het vervangen van de olie en de oliefilter of hoe je kunt controleren of de accu nog goed is.

Vinden van producten voor onderhoud van je motor

Het uitzoeken van onderdelen voor de motor kan plezierig zijn en soms zelfs voorpret geven. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Bij het kopen van motoronderdelen heb je tevens de mogelijkheid om de motor aan te passen aan jouw eigen wensen en stijl. Zo kun je een voetensteun toevoegen of je spiegels vervangen. Het is belangrijk voldoende aandacht te schenken aan de onderdelen die je voor de motor koopt. Deze moeten uiteraard aan de goede specificaties en de juiste details voldoen. Gelukkig maakt mPartz het je makkelijk om de juiste artikelen voor je motor te vinden. Deze pagina is ontworpen om jou te helpen bij de keuze van de onderdelen die je nodig hebt. Als je het type motor selecteert,zie je alle leverbare artikelen voor jouw machine. Je kunt daarnaast ook direct zoeken in productgroepen zoals bijvoorbeeld luchtfilters, remmen of specifieke leveranciers als K&N filter, Ferodo of Yuasa.

Via de selector kun je specifieke producten vinden voor je motor. Let op: universele producten worden hierbij niet meer getoond (anders zou je honderden artikelen krijgen).